男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
我法國部機最麻煩係買殼同買貼

我嘅方法係胃訊訂機直接包埋

我都係胃訊,跟機有貼有套仲送尿袋添,但用落唔洗三兩日你就會發現問題的鳥

尿袋屋企多到傻撚咗
但豐澤送嘅貼同套我好滿意
個套夠貼同薄
不過佢第一下比個套我嗰陣我諗起一幅圖
係講緊全宇宙最多餘嘅事莫過於幫nokia機帶套

隻套有冇相睇下
最好連埋盒

普通透明軟膠套

想知同胃信套有咩分別

我都唔知可能一樣掛
番屋企再影

thx

我都係胃訊,跟機有貼有套仲送尿袋添,但用落唔洗三兩日你就會發現問題的鳥

尿袋屋企多到傻撚咗
個套夠貼同薄

隻套有冇相睇下
最好連埋盒

普通透明軟膠套

想知同胃信套有咩分別

我都唔知可能一樣掛
番屋企再影

thx

胃信係just must
想問點解有whatsapp呀ig通知呀都唔會自動著moon? 但係snapchat通知又會自動著 有冇得係setting到搞搞定係佢跌過落地壞左

跌到淨係壞Snapchat?

係得snapchat通知先會著,其他都唔識自動著mon

關乎你個app 有冇呢個功能
whatsapp - 設定 - 通知 - 彈出視窗
利申: 討厭呢個功能

唔該巴打先
但係其實係有通知出黎 我係指個mon有通知嗰時唔知自動著

尿袋屋企多到傻撚咗
個套夠貼同薄

隻套有冇相睇下
最好連埋盒

普通透明軟膠套

想知同胃信套有咩分別

我都唔知可能一樣掛
番屋企再影

thx

即係豐澤個套好啲?
LM

尿袋屋企多到傻撚咗
個套夠貼同薄

隻套有冇相睇下
最好連埋盒

普通透明軟膠套

想知同胃信套有咩分別

我都唔知可能一樣掛
番屋企再影

thx

即係豐澤個套好啲?

豐澤個透明套一樣積晒塵!

淘寶啦!

我都淘緊d mon 貼黎試
話說高通有冇公有s430後繼u?
阿爸叫我等下唔好急住買比佢,但過多半年我諗又會有nokia 6後繼機出
阿爸叫我等下唔好急住買比佢,但過多半年我諗又會有nokia 6後繼機出

4系應該仲有既 至少會製程進步返
430好似仲係20幾nm
其實頂上仲有435都算新

4系應該仲有既 至少會製程進步返
430好似仲係20幾nm
其實頂上仲有435都算新

28nm,仲有好大進步空間
不過435感覺只係430小改,唔似615 617上去625咁大變化

nokia6好似都出左五六個月?

冇錯!擒日成個荃豐中心,得一間有保護套+玻璃貼賣

點解唔裸跑

我就覺銀白色唔襟污糟,但又想有裸跑既感覺,所以揾緊透明硬殼

喺豐澤買,送貼同機套

本身係訂黑,佢話有銀白現貨就幫我轉單做銀白
所以依家應該有銀白現貨
見啲舖都冇特登sell 銀白

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
最搞笑係我喺荃灣訂,本身就諗住去荃豐買套
點知佢有送

個透明套好似係代理送既,cheap 野黎,taobao 幾蚊雞,唔頂得好耐
頭先去豐澤,佢話黑色連幾時有機個期都比唔到我,白色就可以幾日有貨

冇錯!擒日成個荃豐中心,得一間有保護套+玻璃貼賣

點解唔裸跑

我就覺銀白色唔襟污糟,但又想有裸跑既感覺,所以揾緊透明硬殼

喺豐澤買,送貼同機套

本身係訂黑,佢話有銀白現貨就幫我轉單做銀白
所以依家應該有銀白現貨
見啲舖都冇特登sell 銀白

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
最搞笑係我喺荃灣訂,本身就諗住去荃豐買套
點知佢有送

個透明套好似係代理送既,cheap 野黎,taobao 幾蚊雞,唔頂得好耐

諗住個套玩完就直接裸跑算
頭先去豐澤,佢話黑色連幾時有機個期都比唔到我,白色就可以幾日有貨

其實銀色好過黑色

其實銀色好過黑色

因為佢銀色遲啲自推出
啲人訂都係訂黑色
promo都係promo黑色
所以可能知有銀白嘅人唔多

其實銀色好過黑色

有乜好?

其實銀色好過黑色

因為佢銀色遲啲自推出
啲人訂都係訂黑色
promo都係promo黑色
所以可能知有銀白嘅人唔多

銀色其實幾好j
早買早享受
利申:用緊銀色覆你
自己本身鍾意黑色
自己本身鍾意黑色

銀色我覺得條灰天線真心礙眼
部機有啲Lag
影snap有d疾
算唔錯,個電冇傳說中咁核

終於出咗部

snap 係指 snapchat
部機有啲Lag
影snap有d疾

核電係s625,430不嬲差少少
冇記錯好似同s625 +4000電嘅機比,電力續航評分少就快一半
部機有啲Lag
影snap有d疾

終於出咗部

snap 係指 snapchat

yes

咁係個app問題
雖然已經大執咗好過之前好多 但係對android個optimization 始終都係冇iphone咁好就算用旗艦機都係會lag
我想問有人手足試過update 7.1.1之後做factory reset? 有冇reset後發現刪左D咩功能?
因為我岩岩手殘移除左個"系統使用者介面調諧器",之後再裝返時竟然又變返7.0果時個"系統使用者介面調諧器"版本。我擔心第日factory reset後,會變返7.0咁無得set按鍵燈開關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞