男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
見有人話喇叭唔係好大聲又拆 同埋播片咪話聽筒都會有聲o既 但會細好多
有機o既各位係咪咁架
一陣去訂,係唔係得衛訊有得訂?

我法國部機最麻煩係買殼同買貼

冇錯!擒日成個荃豐中心,得一間有保護套+玻璃貼賣

點解唔裸跑

我就覺銀白色唔襟污糟,但又想有裸跑既感覺,所以揾緊透明硬殼

喺豐澤買,送貼同機套

本身係訂黑,佢話有銀白現貨就幫我轉單做銀白
所以依家應該有銀白現貨
見啲舖都冇特登sell 銀白

黑色都有

黑色都有

黑色應該冇

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
最搞笑係我喺荃灣訂,本身就諗住去荃豐買套
點知佢有送

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
點知佢有送

衛訊有冇送?

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
點知佢有送

衛訊有冇送?

有 但用我寧願裸跑 利伸:銀色

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
點知佢有送

衛訊有冇送?

有 但用我寧願裸跑 利伸:銀色

我去買黑色
Nokia 6
冇NFC,
影相喇叭速度都差過同價錢嘅機

如果你買嘅原因係要原生android
點解唔買Nexus 5/5x/6p?
功能齊全,又有Google direct upgrade

因為係nokia

5 5x係LG?
Nokia 6
冇NFC,

因為係nokia

5 5x係LG?

Nokia 6
冇NFC,

因為係nokia

5 5x係LG?

咁唔洗考慮,唔會買
Nokia 6
冇NFC,

因為忍夠lg, 同歡迎nokia 出android機
雖然nexus 5係好機,但已經太舊 唔會再有更新
5x 有死底板災情
6p 仲脆過威化餅
不過唔慣冇咗gallert 用要用google 個photo
不過唔慣冇咗gallert 用要用google 個photo

gallery
Nokia 6
冇NFC,

因為忍夠lg, 同歡迎nokia 出android機
雖然nexus 5係好機,但已經太舊 唔會再有更新
5x 有死底板災情
6p 仲脆過威化餅

nexus 5 你仲揾到一手機? 加上過咗兩年google停update得返security patch
5x 會bootloop
6p 華為食屎啦

利申5x受害者,lg狗也不屌
錯不在google,但啲代工廠
如果係講遲啲買pixel 2定nokia 9都仲要諗吓, 5x同6p真心揾到都唔好買
想問下有乜apps代替到小米嗰啲安全中心嗰啲?avast掂唔掂?

小米
sorry笑咗

咁我老豆用緊小米,改用nokia最好有類似嘅野比佢清垃圾用
android唔用呢啲優化程式咪又搞到越積越多垃圾野,我用zenfone 3一樣有個智能管家可以清下垃圾,唔知有乜好笑
唔怪得有人啲機用一年半載就話平時用都lag…

因為小米本身就最唔安全
見到安全中心自然好笑
清cache係設定到自己清咪得

原生Android有冇呢堆類似嘅野?

原生洗q用呢啲多餘野,何必要run多樣野

點解?唔係原生冇呢啲野先唔好?

你用番屌米算

講真 真係無撚用
清緩存唔需要呢個app都做到
清memory 根本無必要 system自己會管理好
至於安全隱私 得啖笑
睇黎你唔明點解要用原生

作為zenfone 3用家都覺得佢個UI同d功能太臃腫
之前用過CM ROM 簡潔就係快同好
已係屯門胃信買比老母用

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
點知佢有送

重有冇邊度有套賣 衛訊個套又易污糟又入塵
想問下有乜apps代替到小米嗰啲安全中心嗰啲?avast掂唔掂?

小米
sorry笑咗

咁我老豆用緊小米,改用nokia最好有類似嘅野比佢清垃圾用
android唔用呢啲優化程式咪又搞到越積越多垃圾野,我用zenfone 3一樣有個智能管家可以清下垃圾,唔知有乜好笑
唔怪得有人啲機用一年半載就話平時用都lag…

因為小米本身就最唔安全
見到安全中心自然好笑
清cache係設定到自己清咪得

原生Android有冇呢堆類似嘅野?

原生洗q用呢啲多餘野,何必要run多樣野

點解?唔係原生冇呢啲野先唔好?

你用番屌米算

講真 真係無撚用
清緩存唔需要呢個app都做到
清memory 根本無必要 system自己會管理好
至於安全隱私 得啖笑
睇黎你唔明點解要用原生

作為zenfone 3用家都覺得佢個UI同d功能太臃腫
之前用過CM ROM 簡潔就係快同好

用cm好似會冇指紋?

點解唔裸跑

喺豐澤買,送貼同機套

所以依家應該有銀白現貨

有乜機套送?

透明套
爽到仆街
點知佢有送

重有冇邊度有套賣 衛訊個套又易污糟又入塵

淘啦,我打算呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞