男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
即係csl貨源比較充足

csl係唔係一定要上台?

唔係
淨機都得
勇士們,請問 update後,有冇得熄個按鍵燈?
如果冇,我就唔升住
如果冇,我就唔升住

咩情況熄?
如果冇,我就唔升住

如果冇,我就唔升住

無得熄,但可以set著燈時間同set做唔會touch mon時著燈

如果冇,我就唔升住

無得熄,但可以set著燈時間同set做唔會touch mon時著燈

太好了
咁睇吓下批大貨唔知會唔會出機時已經行 7.1.1,唔洗做勇士,又唔洗 factory reset
啱啱miss咗衛訊電話

衛訊打黎話銀色即有黑色未知
我發覺 個指紋感應好易誤觸
我呢啲唔係用部機都要去撚佢既
暫時用尿袋叉電先會有啲熱,打機唔覺有熱到但有少少lag
但我覺得底下三粒制擺得太落,成日唔小心hi 到指紋制,叫左Google assistant 出嚟
啱啱miss咗衛訊電話

銀色就衝啦
啱啱miss咗衛訊電話

我覺得用黑色裸跑係男人既浪漫
我揀左銀色唔敢揀跑
啱啱miss咗衛訊電話

我揀左銀色唔敢揀跑

銀色天線位係敗筆
如果全銀好jable
啱啱miss咗衛訊電話

我揀左銀色唔敢揀跑

銀色天線位係敗筆
如果全銀好jable

無辦法
現時為止得幾種技術收天線
nokia 6呢種算幾常見嘅做法
明天去攞銀色
升左之後, apps 個版第一行多左一排常用apps, 點remove??
升左之後, apps 個版第一行多左一排常用apps, 點remove??

忽然又搵到, 螢幕小工具個邊有個設定, off 返個推薦程式就攪掂
明天去攞銀色

恭喜

忽然又搵到, 螢幕小工具個邊有個設定, off 返個推薦程式就攪掂

24訂 仲等緊
岩岩衛訊打嚟話黑色仲未知貨期
26號訂
岩岩做完勇士~更新成功

我想講既係,restart過程中停左係Nokia個logo成兩三分鐘,幾驚好似之前部lg咁變磚
岩岩做完勇士~更新成功

我想講既係,restart過程中停左係Nokia個logo成兩三分鐘,幾驚好似之前部lg咁變磚

我都係咁
係咪因為cpu慢
同平時更新都應該會有小綠人公仔個肚有舊野轉轉下既動畫
岩岩做完勇士~更新成功

我都係咁
係咪因為cpu慢
同平時更新都應該會有小綠人公仔個肚有舊野轉轉下既動畫

個更新成1.8GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞