男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

有pure android仲刷乜鳩
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

lineageOs 有多d customization
開放bootloader大家多d玩 有乜壞?
買nexus pixel 行原生都大把人刷cm aosp aokp啦
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

依家好似未有解bl
應該出國際版先會開放
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

lineageOs 有多d customization
開放bootloader大家多d玩 有乜壞?
買nexus pixel 行原生都大把人刷cm aosp aokp啦

無知真係好可怕
我最鐘意功能例如係status bar唔洗拉落黎按住拉左右就可以拉光暗
一鍵清除制可以放係底 係右上角真係勁唔方便
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

依家好似未有解bl
應該出國際版先會開放

希望有啦 訂咗部黑色 但係呢一水可能等到下月頭先拎到
銀色大貨係唔係已經全面進場?

同問

間間唔同
要落舖問

沙田胃訊有銀色現貨
有冇taobao fit size mon貼同case介紹,thx
葵廣好多殼

又係淘寶貨
有冇taobao fit size mon貼同case介紹,thx

殼我淘呢個

貼應該呢類

殼我淘呢個

貼應該呢類

我有磨沙嗰款

殼我淘呢個

貼應該呢類

我有磨沙嗰款

LINK
THX

殼我淘呢個

貼應該呢類

我有磨沙嗰款

LINK
THX

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=548558826571&spm=a2141.7631730.0.i2
我用呢個
個手感好似無貼mon貼咁,好過全mon玻璃貼,因為玻璃貼實在太核突

殼我淘呢個

貼應該呢類

我有磨沙嗰款

LINK
THX

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=548558826571&spm=a2141.7631730.0.i2
我用呢個
個手感好似無貼mon貼咁,好過全mon玻璃貼,因為玻璃貼實在太核突

今日自己試痴呢隻, 好難痴!!!

btw, 質感幾好, 唔痴指膜, 但唔防面油! 下星期再試其它!
胃信銀色入手好撚靚
終於出左
黑色得幾間有現貨
終於出左
黑色得幾間有現貨

邊幾間
終於出左
黑色得幾間有現貨

邊幾間

大路個幾間得戲院有貨
廢事去mk問
間間都要3-4星期
終於出左
黑色得幾間有現貨

邊幾間

大路個幾間得戲院有貨
廢事去mk問
間間都要3-4星期

我喺豐澤訂左一個星期,即係仲要等多三星期
買咗部畀老母
更唔更新好?
買咗部畀老母
更唔更新好?

更新無伏
買咗部畀老母
更唔更新好?

nokia真係出得合時
送禮自用皆屬佳品
終於出左
黑色得幾間有現貨

邊幾間

大路個幾間得戲院有貨
廢事去mk問
間間都要3-4星期

我喺豐澤訂左一個星期,即係仲要等多三星期

walkin問
佢話琴晚咁岩返左幾部
比多少少算
覺唔覺個喇叭好細聲
我較都最大都仲係好細聲
係咪得我一個部機係咁
同埋舊電要叉好耐先滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞