男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
話說nokia啲機個mon好似未用返clear black?

clear black個專利應該仲喺MS度

PureView
Clean Black
Rich Recording
為左雙卡由iPhone 7 plus 轉Nokia 6 , 先感覺到Nokia 6係超慢

點解

因為佢上一部係iphone7plus,性能上足以完爆其他雙卡機(包括旗艦級雙卡機),完

flash memory都快一截,CPU又勁超多,唔覺得快就假

一部頂級旗艦
一部中低階 點比啊.....

直頭係低階了,400系根本係低階u,中階就用左600系啦

拎iPhone 7 同 Nokia 6 比……………

check返原來係801
625點都好過佢?
唔係好熟處理器啲野

g4係808
g3先係801

如果真係用660肯定好過810以前嘅8系U

https://nokiapoweruser.com/first-benchmark-listings-nokia-7-8-9-sd-835-sd-660-sd-630-tow/
benchmark流出
nokia 7應該係s630
nokia 8 係s660
nokia 9係s835

7同8
應該又同5 6一樣自己打自己
5-8個market
其實只容得到最多三部
Nokia 盞搞死自己

我估
7賣兩千中至尾,類似zf3個定位
8賣三千中至尾,sell鏡頭

9好似sell 佢新收音技術

OZO Audio
等左兩星期,仲未有消息

其實MOTO G5 PLUS好似都唔錯
等左兩星期,仲未有消息

如果有埋compass 實衝
btw, 其實moto 算唔算pure Android?
moto display同埋action 各食10-20mb ram左右
等左兩星期,仲未有消息

Moto g5 plus同nokia 6就好似柒頭it狗與靚仔mk咁
睇你揀做邊個
等左兩星期,仲未有消息

如果有埋compass 實衝
btw, 其實moto 算唔算pure Android?
moto display同埋action 各食10-20mb ram左右

近原生加少少moto獨有功能 無乜bloatware
好野黎的
等左兩星期,仲未有消息

Moto g5 plus同nokia 6就好似柒頭it狗與靚仔mk咁
睇你揀做邊個

外表上 moto g5p 我一定會買個好d既case遮住個柒背
等左兩星期,仲未有消息

睇你揀做邊個

外表上 moto g5p 我一定會買個好d既case遮住個柒背

moto個home掣好核突
打左黎,仲以為佢叫我攞貨,點知原來係同我講代理未有貨,問我轉唔轉黑色
有冇師兄長按 通知欄 個齒輪 都開唔到ui tuner出嚟
我想校返個電量百分比出嚟
利申:已開 開發人員選項

我都係咁,唔知點搞
打左黎,仲以為佢叫我攞貨,點知原來係同我講代理未有貨,問我轉唔轉黑色
黑色咪仲靚
等左兩星期,仲未有消息

睇你揀做邊個

moto個home掣好核突

我覺得最核突係moto 呢4粒字

唔係黑色先無現貨咩
黑色咪仲靚

打錯,係轉白色
買多部白銀俾老母
入左部銀色比老豆用
再淘多個真皮摺套perfect池
我明白點解鏡頭突出係考慮因數
部機裸跑放檯兩頭搖
iphone 6 vs nokia 6 邊部快 d 認真
iphone 6 vs nokia 6 邊部快 d 認真

iPhone 6
試玩過n6 同nexus 5 差唔多快

Nokia 6 唔快但都順

Samsung果d機快但唔順,真係on9
而家諗緊出屎米flash rom 定nokia 6

冇野呀你
而家諗緊出屎米flash rom 定nokia 6

冇野呀你

用下個豬閪腦啦🤦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞