我的英雄學院漫畫討論post (11)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
食飽先對百萬會有優勢
胃有咩空隙? 有胃氣果時?
咁不如直接趁人吸氣個肺仲多空間

同你漫畫邊會有啲咁嘅應用
食飽個胃無空位
又嚟通形個性分析
分唔到真假
姐係火佬個助手果邊都係百萬趕到清場?仆街一個打咁多腦無

快撚啲293,好撚正呀
PO--WERR!
好感動。百萬出返黎

One for all真係比佢好d

綠谷真係垃圾
唔反我英了
洗白完爆豪又比百萬出黎救世界
成套嘢最難頂嗰兩個位都係呢個篇章解決咗
戰鬥智慧要個作者有先得
最難頂唔係弔咩百萬有咩問題, 因為deku搶左ofa?
因為nerf 到百萬無個性慘無人道
其實我覺得69冇資格拎ofa係故事重點黎
如果佢拎到英雄世界最重要既財產, 而又冇辦法好好搵用,
情況就好似eva 真嗣 因為佢同初號機同步率高就搞到全世界既希望擺係佢身上
如果69將所有野攬上身既話都幾麻煩
而家鋪緊all might收埋緊ofa既祕密, 好似有咩隱憂, 唔係信好69,
睇下作者想講乜
就係乜都攬上身先似英雄
佢冇個性果陣已經會衝出去救爆豪
如果真係要傳俾勁人就唔會有ALL MIGHT出到黎
ALL MIGHT本身都冇個性+潺仔,佢都操左幾年先變到肌肉男
只係69未夠時間操就局住要用OFA先搞到而家就快廢左隻手
可以當69係有琦玉咁癲既無證騎士
弔話曬都係反派,難頂咪由佢
未幫綠谷擋刀前嘅爆豪就真係難頂喇
all might嗰句「你有一個好好嘅青梅竹馬」記成世
當初百萬除咗冇ofa之外太完美,搞到好似作者要佢硬食子彈強行退場
前面懶係認真討論 而家又話講笑
都唔明點得出咩打中個胃呢啲咁無聊既討論
性格>能力
吊個種心態
多字定少字都會有呢個問題發生
記錯唔係第一卷,
原來係第6卷裏封面
本身連性格都唔係好同
一開始先似喎,後來先少咗講佢用腦

USJ嗰度都有講佢諗點樣用蛙吹同峰田個能力
老老實實 咁既描寫
如果用返宜家呢條故事線 都無咩大戰用得返
打腦無 可以用咩道具打 定係話用道具剋死AFO

同埋作者腦力夠唔夠寫腦頭戰先
要睇腦頭戰 world trigger 應該嬴好多皮
百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞