不規則分享 | 化妝品 + 護膚 42

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
元朗警署總督察個親細妹 狗妹Liz 原來仲有人睇
建議你睇下幾次721 事件新聞片段
睇下你良心良知頂唔頂得順
Sorry想問下邊度有漂眉膏賣?
有冇混油絲有用過Elizabeth Arden 既capsule精華??
想試但一買都30粒 唔敢亂咁入手
我口罩cover嘅位有生粒粒(我係某部分位置集中生幾粒嗰隻)
洗完臉就倒菇水落cotton pads敷係暗粒位5分鐘,情況有改善,退得都快
但上網有人話敷菇水會發熱同紅
建議妳去store拎sample(佢有1.5ml sample)試咗先

Fresh睡蓮面膜我有過敏情況,已經濕敷,嘴附近位置feel到慶慶哋,同埋敷完有出粒粒問題
控制飲食 戒糖已經
差好遠 未打完就出左
一星期無食野
比你減到,食返野咪彈返
慢慢減好過啦 食健康d 雞胸 計卡路厘個類
食藥個啲真係無乜用 又多副作用
做下hiit 跑步個啲啦
加油
唔好咁大壓力
我半年都減左12kg
要食野嫁 唔好唔食野 最重要食多d肉
慢慢黎啦 唔洗迫自己咁辛苦 一步一步黎啦
我都係食魚油 飲蛋白粉 因為食唔夠肉
唔好唔食野呀 試吓戒澱粉?
我覺得戒澱粉好難 第一步戒零食野飲先
之後可以夜晚少飯 走飯
而家70kg其實仲有quota食多d野 去到5字頭運動加強就ok
我呢半年完全冇運動 單係食得健康係瘦左好多 但個腩仲未肯走
我有輕輕戒澱粉 例如以前每餐都會食澱粉(白飯/米線)
依家我一星期最多食2-3餐澱粉
冇做過運動 珍珠奶茶嗰啲照飲
輕咗4kg
當然我平時係屋企就食雞胸、烚蛋、牛排、三文魚...
終之食多啲肉補充返
我箍牙食少左野瘦左幾kg 冇做過運動 肚腩都冇埋
我有朋友係醫生叫佢戒澱粉 半年瘦左十幾kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞