不規則分享 | 化妝品 + 護膚 42

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
各位絲打 想問個好蠢嘅問題
想問護膚次序
如果個晚我想上night mask (water gel)
咁精油應該響mask前定mask後呢?
唔該晒大家

試下avalon 果隻同埋頭皮噴霧,都幾work洗頭水回購左4-5次
頭皮噴霧果隻成日無貨要bookmark佢一有貨就狗衝
上night mask就唔洗用精油啦,會太笠
突然啲暗粒爆得好勁
想問下各位sis 用菇水同fresh嘅睡蓮面膜有無用
爆咗幾個月 啱啱試緊有AHA 嘅產品
有冇濃密眉毛絲分享下你點畫眉

眉毛好粗好多 其實咁樣係咪直接唔畫眉用眉gel就算 用眉粉定筆 輕輕一畫就變得好深色(再加金毛) 勁怪
有冇修眉?如果修咗個眉形靚又夠毛 係可以唔畫架 不過一般人眉尾都會比較稀疏 唔夠毛 所以可能用眉筆補返眉尾就ok
我反而覺得眉gel唔係必須 你頭髮好淺色?
希望咁多位巴絲可以幫手推,好努力做整合,只係唔想有人再俾人呃
IG黑店借「平行進口貨 免稅貨」賣假 Jo Malone 香水 護膚品
https://lih.kg/2360144
眉粉比較實
可以試下眉液
畫出嚟好soft 同埋最緊要係防水

遲啲行街試下先 感謝
甩左色既金 唔算好淺

有修啊 每隔幾日就要修 啲毛生得好快 又粗又濃 唔修一排 啲眉毛就好長 好似個男人咁 只不過化左妝 又唔畫眉好似好怪咁 但畫埋就搞到條眉更加濃 好似蠟筆小新咁
絲打可以試下面部用嗰啲漂毛膏漂淺小小堂眉
試過用黎漂唇毛 唔知係咪唔識就時間 漂到白金出黎 好驚用係眉到

唔係好識剪眉毛 然後我眉毛好粗好濃 我會拔唔係剪 一兩條一兩條咁拔 痛下痛下無左感覺咁
有冇絲打用過? 見Liz都推介過幾次
陳美玲嘅垃圾都敢搽上面
Btw 狗妹推介都有人信
我就係用緊呢個 不過我剪完 條眉好怪 唔識點用佢
我都唔知 依家無漂 直接剃唇毛就算 同埋漂會好拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞