不規則分享 | 化妝品 + 護膚 42

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
積雪草精華好易吸收 唔笠 好好用
金盞花凍膜做到舒敏呢個功能 一個禮拜用兩三次都唔會太heavy
Paper mask嘅話我淨係用金盞花積雪草玫瑰美白同蘑菇 我怕杏仁酸牧丹龍膽葉太潤會好笠 所以冇用

有冇絲用過呢個雙眼皮膠水
用緊 覺得幾好
用過eye talk嗰隻,覺得層膠水太黏
呢隻乾咗唔會黏,似膠紙咁撐起個眼皮
乾肌絲打用開邊隻面霜?想要好保濕但好怕搽完油笠笠
Samanthalui好波係呢兩條女hard sell到仆街嘅時候佢講咗公道說話
aphrodite.r好鬼自戀,成日拐個彎讚自己靚女
有sponsor嘅基本上九成都讚話好用
eyetalk對真係單眼皮既人係好用
Dup個隻單眼皮冇咩用
可能內雙會好用啲
有冇絲打用過TAKAMI 支藍色樽肌底水?
想合去暗粒/閉口粉刺work唔work……
額頭唔知做乜出左勁多粒粒
用過DR WU 18%都唔WORK
有冇咩其他Product推介
用過幾支,用完皮膚狀況穩定咗,感覺係少咗暗粒,但效果又未到好明顯
我內雙覺得折式好難用明明已經跟住個教學搽都撐唔起,另一個單眼皮嘅frd都話好難用
絲打們用緊邊隻hand cream?
睇中byredy隻rose hand cream
單眼皮用番eyetalk
用耐左有條痕會愈用愈自然
折式真係唔識用又唔岩用
dup折式呢隻一開始嗰層搽厚小小會撐得好啲同埋望落冇咁覺眼,或者可以搽兩層薄
我用eyetalk因為黏黎黏去個眼皮 成日敏感
利申 我內雙
有 性價比低 普通野
First Aid Beauty 2xx 好用過佢枝deep toner $3xx 咁上下野 都唔知點解賣咁貴
concealer + innis free 碎粉 都ok
同埋想問下Ipsa Etvos呢D三色concealer呢
係咪用橙色搽左黑眼圈位先
再上粉底
然後再用比膚色淺個隻色冚上去?
唔係好識用
用緊jurlique 嗰枝rose hand cream
幾好用
想請問一下各位絲打有冇方法減淡法令紋之前試過買innisfree隻貼紙同按摩都好快彈返轉頭
true
同埋dm講野好無禮貌 當撚左自己kol 咩狗屎垃圾都話好用 純r sponsor
成日mass follow一大堆人 博人地follow back
食緊a酸 有冇啲額外護膚品保濕推介
Post親story介紹所有野都有promotion code
全部affiliate

隨便開佢黎睇下 已經有兩條廣告
好hard sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞