不規則分享 | 化妝品 + 護膚 42

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
呀唔記得 tunemakers有枝toner好保濕 我食藥變濕疹乾肌果陣勁中意 可以去cosme到睇
可以睇埋佢d原液同埋cream lotion果d
留名 屋企有支TO 好油啊啊啊 勁後悔
有冇整睫毛可以home service既推薦
就係買過TO果枝 比左老母用
iherb買過枝artnaturals 質地幾好效果都feel到嘅 但有陣味唔好聞 但因為平 回購左一枝
第一次買16 之後就32好似係 10ml
我都係見多人買先試 覺得皮膚有平滑到少少
試下olaplex 3號
一星期一兩次
打濕髮中至髮尾 然後搽均
停留一個鐘再洗頭

長年漂染我個頭都好似草
但keep住用咗幾個月覺得好咗好多
好順滑少咗瘋狂打kick

缺點係一枝100ml長頭髮用3次就用完 都幾貴
其實Kiehls支金盞花Toner係咪咁好用?
本身油痘肌,已經用緊酸洗面同B3,Azelaic同C
想買支有得鎮靜嘅Toner
但市面上啲For油性肌嘅產品都帶酸(好似太多咁)
有冇Toner同Gel狀保濕推介?
有冇油痘肌人士分享下日常用咩護理產品?
有無絲用過guerlain隻蜂皇復原蜜 會唔會好笠
有無人black fri 訂左lookfantastic hk
而家仲未收到?
我春夏秋混油 冬天混合 用緊ad+洗面奶
遲啲試嘉丹妮爾洗面奶
Serum用緊嘉丹妮爾積雪草精華
Gel mask用緊嘉丹妮爾金盞花凍膜
Paper mask都係用嘉丹妮爾金盞花/積雪草mask
原本用緊BareMineral Original黑蓋個隻粉底
早排轉左用灰蓋Blemish Rescue之後
額頭出左好多粒粒 又唔係暗瘡個D,唔知叫做乜
有冇絲打試過用呢隻出事?
同埋而家呢個情況 有冇咩粉底推介
完全唔笠 好快吸收到
咁鬼耐?
Black Friday 喎 姐係11月嘅貨到宜家都未收到?
你快啲搵CS跟進下啦係咪買咗Tracked?
唔洗講 一定係Elta MD
一生推
嘉丹好好用?
眉心好多暗粒 白頭,好大粒好實,生左半年有多
用酸同其他清潔mask都擠唔到出黎,要整都佢變暗蒼先擠得出
有冇咩trearment推介做
好困擾
我用過佢全系列面膜 + 積雪草精華 好正
我都仲未收到
唔知擺邊見到想分享下
大家試清楚先買
我都未 同一集團嘅elemis同beauty expert全部未到
total有四張單
等到就快唔記得
好想知佢啲fd有冇覆佢storyap toxic嗰啲仲要有affiliate code日推夜推
好common lookfantastic成日都等成個月
有無絲用緊ANR既eye cream?
好無用?或者有無其他eye cream推介?
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞