不規則分享 | 化妝品 + 護膚 42

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下avance嘅睫毛液好唔好用
而家買selfridges 寄唔寄到黎香港 定只係慢啲
我之前搵個位絲打幫我買 好似都幾快
淨係知佢眼線好用
睫毛液我用近etude house hold curl好好
Clarins double serum 中間好似有層圓柱體,唔知點解我次次用都用唔到中間嗰啲serum,係唔係正常
同問睫毛液唔太鍾意啲整到好濃好長嘅 想要啲自然啲 同埋唔會過咗一陣就會痴住左面上啲粉搞到變左白色 開架專櫃都冇所謂
Dr. Wu 杏仁酸用幾多%最好
睫毛液個刷頭好緊要呀 想自然就揀啲幼刷頭 掃出嚟根根分明 同埋揀冇纖維嘅 平平哋kiss me同canmake都好好用 canmake好多款
*睫毛生長液

有冇絲打用過?
見我阿媽做家務做到對手爆曬 打算買枝比佢用不過好貴 唔知係咪真係work
請問有無絲打用開邊隻護手霜 介紹
女朋友隻手一到冬天 就乾同起粒粒
想問下邊隻岩
d 朋友叫我唔好買 L'Cxxxxxx 個個牌子
用緊Sabon唔錯
Ettusais 個個黑色睫毛base幾好用
thx all 今晚落cwb 睇睇
thx 絲打
就係呢支痴住啲粉
點解唔好買L’Cxxxxx 我覺得幾香喎
Aesop?
我用又無事喎 但點解會痴到面上既粉既? 你用完佢先上碎粉!?!
我尋日問個女仔fd 佢話得個香字
所以想上黎問下
買咗savon未 我都有啲想買
shiseido group + 香港代理搵水炮車代言
代替: canmake/kate/excel/kose curl keep magic
岩岩收工 聽日買完話你知!
Ettusais係shiseido group架?!?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞