連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
笑拿死
加底幾錢
溝女定審犯
屌 男人認識多d興趣其實係其次 學識點樣同女仔溝通先係重點 好多a0毒L連同女仔開口都唔敢 一開口就話緊張乜乜柒柒 send埋d msg奇奇怪怪kam到爆 最後就變左呢d對話
好少活動真係叫毒
prepare下話題 做吓rehersal就夠...
就算真係毒 睇一套近排大家都講嘅電影 實冇問題...

同埋face to face點都好過text. 因為少少字眼/emoticon用錯咗 都會令到個對話降溫
face to face你講嘢 好少會比人直接黑面 至少都仲有機會elaborate “兜返”
除咗文字 仲有其他小動作幫你釋出善意
所以男仔真係有狩獵既心態?
如果個女仔忽冷忽熱 有時hea回有時認真
對個男仔既興趣都有啲了解 可以搭兩句
個男仔會唔會變到愈來愈中意個女仔?覺得個女仔係天選之人 甘心做佢隻兵
想毒撚做兵會同佢笑住講Hi就得
邊駛咁麻煩
狩獵既心態 雄性既本能就應該要有
只係毒撚自我閹割 變左草食生物 零攻擊力/意識

另外你問做兵
來去都係講緊俾假希望與以為自己有機會既互動
好似賭仔咁 開頭有少少甜頭
越賭就越落重本 唔甘心 妄想有日可以一鋪返黎
當然就冇可能發生
直到情感爆煲嗰日出事
唔係指毒撚
我係泛指所有男仔
意思係咪比啲男仔付出
大方接受佢地既好意
又要講到有可能但又唔係十足咁
令佢地愈踩愈深
拎晒想拎既野 最後轉身離場
連登仔:辭啦
女:OK
連登仔:辭左未?
女:未
大致上係
轉身離場就唔會 除非隻兵自爆發爛
唔係點會聽到追左女神357年既事
甚至有啲過十年
嗰啲真係弱智到極點
唔會覺得係長情 係嚴重唔甘心症後群

你仲要時間去學拍拖 去了解自己想要個點樣既伴侶
但用哂呢啲時間去空等一個人
到真係遇到個岩既人想到老時
原來自己係未ready好
抵死!
唔好意思我身邊反而好多港男都係港豬同藍絲
有幾唔公平?
個個都會食嘢㗎喇, 咪分享返自己食啲咩囉!
依家係有閪就係大晒,第一日媾女
普通朋友都唔會一問一答咁, 更何況係溝女
其實直接問, 啱啱晏晝食咗咩飯咪得囉, 起碼唔使連續問兩次!

佢可能講自己食咗咩飯, 亦都可能話冇食飯!

講食咗咩飯嗰陣, 扮下嘢話我都有食呀!
跟住再形容下餐飯係點!

如果冇回應, 條女即係冇興趣
但係普通朋友都會用whatsapp啦?

成為女朋友嘅話, 乜唔係由普通朋友開始先咩?
有冇多d笑死
講食物最容易有延伸
即係唔受溝, 搵過第二個好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞