連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
聽過有個弱智自以為風趣幽默嘅例子
女:啱啱去完working holiday/係外國留學
男:哇!咁咪即係洋腸放題!
女:。。。
我係個女仔真係唔知俾咩反應
交友app求扑野唔係先正常咩,
好人好姐會上交友app求真愛?
笑撚死
米甘癲拉
答問會
我要獨女溝男版本
個答案唔係 左 你老母咩
似審犯多
樓主可能綜合咗幾個人先結集到一日
正常兩句就唔會再覆
我試過啦
連登仔會覆: 哦
應該咁講....
唔洗話特別搵咩興趣。但係平時睇多d濕尻雜誌搵多d話題咁囉....溝女呢d野,都係尻up多架啦。唔通我以前讀chem,約條女出來同佢講quantum mechanics咩屌....
同埋d咩打機呀,漫畫呀,d女根本唔會有興趣。
d女鐘意咩? 都係咩旅遊呀,Donki呀,TVB濕尻劇呀,或者美劇乜都好啦。都係要d生活化少少的野....
d乜撚野政治野,黃藍綠果d,我見十個女仔,七個都唔會care。
差不多lv囉 佢地應該無資格屌打人既
同埋你問問題.....
等d semi-open questions。係只係好過yes / no question少少。
好似樓主咁。一句野答左己經可以KO你。
你問人野,儘量問d open questions,同埋你自己有得follow up的野嘛....

同埋你都要比個心出來去理解人地,d野唔係問完就算。你要分享下自己野,然後又問人d野深入d。人地答完你野你要有少少comment先得架...
有冇絲打做下好心執我返去
唔嘈 識自己去廁所
所以十個大約淨返三個真係會care.....
唔知係我自己圈子問題定咩....我識親(唔係溝果d,只係認識,例如同事,或者可以交流下果d朋友) d女仔,十個有九個都好撚港豬
最叻都係黑警死全家。你講咩美國大選乜乜乜果d,佢地己經冇興趣。咁當然,你包裝得好,都可以勾起佢興趣。但睇你口才
有~ 經常思考我是誰,我從哪裏來,要到哪裏去
好假,真正連登仔去到第四句已經完咗
link? Source?
唔好話指教 約咗兩次做咩先?
約會係比你兩個相處 特別係某程度的獨處 咁先有機會
食飯係必做 但除非你顯出你某些特質 不然你又怎脫穎而出 睇戲仲正 成程出唔到聲 除非佢晨早中意你 不然 睇咗都係零交流 如果你問多啲人 你就會知通常所謂來電就係行進過程的某一些小事 觸動到佢 或者你
佢肯單獨出黎 就代表佢都有意思(如果佢係單身 唔係當你兵)加上唔只一次
要留意係佢身體語言 會否介意一些少接觸
如唔介意 你機會又大咗 如是者再過多派 就恭喜你
好多人誤會咗男女朋友一定有表白
但實際係 已經做咗男女朋友 所謂表白 只係某一方的肯定 當然都要睇下雙方係咩人
如果你想確認 利用稱呼上的改變 比直接表白好
每星期見面 唔介意身體接觸 互有昵稱 唔係男女朋友
仲會係咩?
不過人人情況唔同 約會講臨場 要講你捉唔捉到個moment 呢個先係最難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞