連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
Fyp
自己玩下tinder同台妹傾下計先再講啦
成日以為隔離飯香
呀sorry你應該match唔到女呀
睇死你連台灣都未撚去過
唔明點解成日啲人要扯去男女平等嗰度 你哋要平等咪一樣hea囉jm9? 又冇立法用槍指住你
女人對你有興趣咪唔會咁囉 如果你唔滿意 咁咪唔好溝唔好問囉
成撚日男女平等合理化自己無理 擺晒款都要話女權 你都可以吊高嚟賣 只不過係睇有冇人收姐你怪就怪男人點解咁多狗公 唔扑嘢會死
巴打算啦
等佢地繼續瀨地硬啦
佢地會話學完好多野又唔靚仔都冇用
岩key 免費cue都得
台妹除非本身係肥婆/樣衰
通常靚個堆你唔熟但問食左飯未/做緊咩之類既話佢地應該會回得好撚慢or hea回
冇錯呀你可以next架 問題啲狗公好受呢套
HeHe不了
你又有咩見解?唔好求其彈一句出嚟懶係威咁啦 垃圾
見到自己
唔好話同女傾啦
普通朋友之間傾計都會hea覆啦
好撚得閒咩睇到覆message好重要咁
同埋真係唔止女人係咁 大把男人 同佢講幾句嘢 可以ff 自high成日 男人仲多
Gay
最搞笑係自己誤會咗 就話人收兵
好中肯
Skout
其實港女憑咩咁自視過高?憑佢地個閪格夠閪?定個個都真係當正自己公主?
Heymandi同Goodnight 呢d唔出樣既app又點解釋
小妹我都係坐680
係咪咁所以溝唔到女
一嚟厹又多撚到仆街 二嚟唔撚知係咪啲濕鳩劇搞到條條女都當自己白雪公主 要條仔點就點錫點氹, 聽過一個好跨張係話個女仔要追求佢嘅男仔係咁送嘢睇下係咪真係咁愛佢
聽到之後心諗做乜鳩又要有車有樓先ok又唔撚得一齊捱 我知港男都好撚多問題 但係啲港女點解唔可以正視佢地本身啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞