連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
女user acc細細個玩過一排
所以我知道個市場現況
供求問題係事實

但係呢啲嘢其實可以靠女方嘅選擇去避免
我自己就遇過幾個
佢哋聲稱(佢咁講我咁聽)自己就係唔想覆緊邊個打邊個都攪唔清
所以每次配對只會配一兩個
跟住就淨係同一兩個傾
(當然 狗公造成供求問題情況都係功不可沒)

但係更多更多嘅女人都係會選擇無限量咁傾
一方面係大量狗公托住個市
另外一方面 APP速食文化太流行
女人心裏面諗住咁樣就係最快最方便可以搵到啱嘅人嘅方法
但係又唔會考慮下自己時間呀精力呀係咪足以應付咁多人
最終都係落入人哋講一句你又回覆佢一句嘅局面
(我承認香港男人講嘢亦都會造成呢個局面)
最後就走去同朋友申搵咗好多人都唔啱
但係冇諗過自己已經進入咗輪迴

講到尾都係睇大家有冇心
一隻手掌拍唔響
明知對方冇心傾 磨爛蓆講落去只係消費香港男人嘅自尊心
其實唔受溝冇所謂 唔鍾意唔代表End game架喎 如果你可以持續到個話題 係有幾 但問題就係條仔嘅責任你先唔好睇其他嘢 就咁個話題 條仔講嘢咁無聊 梗係冇人想繼續落去啦 其實你講雙唔雙向真係好冇意思 一開始我條仔追我 我對佢都冇意思 喺WhatsApp左可能持續一個月先開始諗下 主要都係靠佢有時講嘢風趣 我都有興趣答返佢

加番張相先啦
連登仔:食左飯未?
女:食左
連登仔:好唔好食🤔我啱啱食咗屎🤮
女:wtf ?
連登仔:無啊 嗰間餐廳好難食 唔明點解條隊咁長
女:哦
連登仔:xxx
女:😂😂
連登仔:你呢
女:拉麵
連登仔:味千?
女:一蘭
連登仔:吓一蘭都唔好食
女:...

咪一樣收你皮
我上面咪講咗囉,一係quit,一係直接拒絕,再傾落去哂大家時間之嘛,追下post先啦
自己遇過一個
都唔算係狗女
純粹真係打字太快思考太快
等唔切啲男人慢慢搵話題
(我真係全程冇行開過同佢傾 但係我講1句嘅時候佢已經講到4句)
但係其實都係同1#差唔多
都係一問一答咁
不過角色調轉 佢問我答
Quit咗又話人唔尊重
等左妳成日做咩唔復返我 仲要喺度開post公審我 死港女妳唔值得擁有我
追下post先啦,又返去起點,講到口水乾
你樓上已經出現
連登仔=港男
有自知之明好事黎,祝早日脫毒
放過我 我試過同呢啲人傾計 真係會驚
去到問味千已經唔想理
你自己都識講女係多啲人溝㗎啦 承認係有市場 咁咩高唔高高在上姐?老實講有咁多選擇 係自己實力問題 男同女都一樣個喎 而家又唔係拍拖 都係喺溝通階段 一次過同幾個人溝通有咩問題? 你問我問題 我答你問返你係必然嘅咩?對方冇呢個責任個喎 好多MK仔男神上交app都同好多女仔一齊傾偈啦 我撩男神講嘢 佢Hea覆我 唔通我又怪人點解咁受歡迎?唔專注同我傾計? 你呢啲失敗者冇人覆你機 有冇試過諗吓係自己問題 反而夾硬咁樣怪人哋好柒 老實講呢啲都係實力問題
對你冇興趣講咩都廢啦
妳真係有嘢搵先好
成日問埋啲on9問題
睇完想食一蘭
如果用返你嘅邏輯 咁係你有份做成唔通條女又怪你高高在上?其實你係咪白癡
係未得我等緊條女答錯野
然後條友話佢 ‘你唔係女!’

溝死女
樓主食咗飯未?
溝人係咁㗎啦 要用到渾身解數 盡量令個話題風趣啲 多啲空間 盡咗力咪算囉 但#1就算吧啦
點約好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞