連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
咁真係樣問題
一開頭就問你返咩傾左冇耐話轉app既多數都係啲sales/agent搵客
連登仔:食咗飯未?
女:食左
連登仔:幾時食埋右?
睇衣個post都覺得煩 真係想答句關你撚事
呢個毒好多
兵仔扮人男友
驚自爆,唔講
係,有啲狼死到第一句已經話不如wtsapp傾
仆佢個街,D對白咁能似我,證明我真係好能毒!
我見唔到條女邊度想hea佢 至少一直都有覆佢 係條仔無聊得滯先Hea佢啊?我條仔溝我嗰陣 我一開始唔識佢 都係咁樣講嘢㗎啦 呢啲嘢要慢慢嚟㗎喎 大佬唔好只係識問問題 審犯咁樣 至少之後都會有下文
個撚個都知傾計係雙方=阿媽係女人
但咪撚次次都用呢樣做擋箭牌 擺明條仔經驗差 欠缺溝通技巧 我去認識新朋友 一開始對方都冇乜點講野 係我要去打開架喎 唔好成日將個責任比對方啦
呢啲叫用文字令對方感興趣 先會再有雙方 唔好將先後次序掉轉
你要搞清楚 唔係個個人一開始都對你有興趣 點樣令一個陌生人對你有興趣 真係講緊人格魅力溝通技巧
而家條仔係令人悶到 有興趣都想遠離佢
連登仔溝到女後
我:早晨
女友:早晨
我:食lunch 未
女友:食緊
我:早抖
女友:早抖
點解無人?
樓主點解有我既whatsapp對話記錄
條女都幾好禮貌,咁有耐性覆一日。
如果條女對你有性趣﹕

連登仔:食左飯未?
女﹕未啊

食咗都話未食,俾位你約佢食飯。
其實都唔係解釋好多,巴打只係一語道破
仆街
仲以為自己開咗個咁嘅post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞