連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
Jacky 42 張相好有喜感
上佢屋企會講棟篤笑比你聽咁既 feel
其實你條件好嘅,
d女就就會主動埋身開話題㗎啦屌
笑左出聲
飲食天書工具人
有咩都問你但就係唔約你
同第 d 仔仔去
未追到手之前我就係咁樣同我男朋友傾計
我解釋係因為個陣仲未鍾意佢 只不過係岀於禮貌同埋叫做係frd先覆佢
佢仲話我有時衰到一係藍剔一係覆😂😂😂同stickers 佢話呢啲唔係覆係hea緊佢
好彩佢到最後冇放棄我
呢個真 狗公真係多到嘔
睇到打冷震
每個男仔都要柒幾次先會成長
頭先都咁樣玩對答玩咗陣
真係頂唔順 唔知點接落去
笑撚死
呢個時候仲唔care政治,我應該直接就skip左
完全去到良知問題層次
同埋本來人一生食屙訓屌其實全部都係政治。
食拉麵唔加辣都唔荒係好女仔
想問佢唔會覺得你比咗signal 叫佢收皮咩?咁樓主應否唔放棄?😂
有冇原post
名畫命名個 po 有回覆破萬個 like
其實真 你叫D女開男人ac用連登仔既相去媾女根本都冇分別

利申:落bar比女問既問題同樓主差唔多
都係你住邊/ 聽日唔洗返工咩
我用返樓主個種答法 (當然未去到好似樓主咁odd)
傾左幾句佢就冇癮

根本都係睇樣睇條件做女
男女交換都係一鳩樣
你望下羅志祥佢網絡上同d女傾計傾到成隻狗公咁 一樣大把女受
畢竟不論男女,兩範都掂既都係少既(人一日24hour唔會多)
你講果種既有書卷味,有宅興趣得來又會打扮,但貼地食玩買又做既根本女神級數黎。

我唔同意果條友剩係話港女係咁,其實根本男女都係

我識既fd都好多呢種人既男版,反而自己唔係(自己記性好差,就算睇左/聽左d野好快就忘記,平時讀書由中小學到master都係靠考試前讀死書碌過個考試)
有時反而覺得自己如果要識女,靠呢班fd介紹同佢地自己一樣高水平既囡,我根本係無行反而應該係要搵level低返少少既
仲有某啲 個女仔咁夜都覆 就覺自己有機
開po問應該點約出街
其實我意思只係,一開始,講d大路野。輕輕鬆鬆就算。尤其是你唔知人地咩料的時候
唔係話某樣野你熟,或有興趣就不斷講。唔好講d咩所謂“內涵”野,淨係唔通自己鐘意打機就一輪嘴同人講打機咩
一開始,大眾飲飲食食娛樂野係最易入手。
So real so true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞