連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
諗返起仙氣個post

透過 HKG 分享一則貼文:[有圖] 毒撚whatsapp追起女上黎真係好恐怖
https://forum.hkgolden.com/thread/6163344/page/1
其實好多女都好主動
不過唔係對住你
一萬正皮

所以對方 yes/no 咁答3句以上,機本上可以唔駛浪費大家時間,得閒飲茶啦bye,完咗個對話佢咪算囉

繼續問落去嘅人係好問題,唔識閱讀空氣(仲要問on9審犯問題
因住你女朋友見到
首先冇嘢係可以包生仔 溝唔到咪溝第二個囉 唔啱傾亦都唔駛勉強一問一答 如果你個人生真係稍為有趣啲 總會吸引到同你sync到個位

樓主post嘅對答正正反映毒撚太依賴 懶 冇自信唔夠主導 淨係識做receiver 大部分毒撚都欠缺自信連自己都討厭自己嘅人生 試問又點吸引到女仔進入你個人生 好靚仔就例外啦

同埋係樓主對話例子睇得出 毒撚太得閒 擺太多時間搵條女 由食飯撘車返屋企都keep住搵 大佬啊傻嘅都感覺到你好撚得閒 份人極度之悶 如果真係太得閒 其實可以做下其他嘢 甚至同其他女仔傾
所謂日台「禮貌」回又比連登仔當有興趣繼續死唔繼氣
之後又話人收兵

結論 除左做你條女無其他路可以走否則=臭雞港女
有自信 大方嘅男人 係唔會因為溝唔到條女就話人雞收兵 先要有呢種觀念 慢慢個人行出嚟都man啲charm啲 女就自然like
對比係日台 港女有啲真係好高竇 唔識尊重人 又或者係一早覺得你唔夠level唔想理你 不過遇到呢種咪唔好傾落去最慘係啲毒撚仲死chur落去
好多人一開始罪人都係對方冇興趣㗎啦
一定唔係
頂多可以講好少人一開始係對方冇興趣
個個都咁覆嘅
好熟
喱個post真係要pin一世
如果有條女同佢講野hea 9 我
十句內就叫佢番屋企食蕉啦
仲玩咁耐
唔問
咁我同你傾咩

hi, 我叫扯火
近排外太空磁場增強左
對於量子相對速率開始加快
勁想睇佢加快扭曲既速度囉

咁O唔OK?
係咪好好多?
啲女一定好有興趣
其實唔受溝應該點覆先昵最唔hurt人又唔會似收兵
點解可以咁多
笑到仆街
笑到gel gel聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞