連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
啲毒撚
一個月先會有一條女同佢傾
佢就當係緣份

人哋啲女一日收到十鳩幾廿個message
你只係一張傳單呢咋
使唔使收到傳單都打返去嗰間公司同佢講話我唔需要喇唔該呀
你又扮乜嘢啊你咪又係睇樣
依家係邊個溝邊個 你搞清楚先
個女仔做乜要問返問題?
問問題都有水準啊
同埋搵話題唔止係問問題嘅
你問題
高質post
醜既見到都冇胃口啦,仲點cow ar
港女咁禮貌回覆你又俾人話收兵俾假希望臭雞
交友app不嬲都係充斥垃圾既地方
除左男人鳩痕我諗唔到其他人上去既理由
一定唔係咁 條女擺到明係尷尬 又唔好意思即刻唔答 而且可能都想試吓條友係咪一直真係咁無聊 我之前都試過三唔識七嘅人搵我 佢個樣我都唔係好記得 我都試吓傾咗一日先 頂唔順先走
我嘅問題係所有連登仔都有嘅問題
窮肥禿短柒矮
連登仔應該會係咁:

:Hi
:?
:你係咪雞
:[ Blocked ]

:(上連登呻)呢條女正臭雞!
垃圾POST
倒返轉性別
女聊男講野
一樣會係咁

訪問式悶固然事實
我又想問返轉頭
交友APP既女憑咩高高在上等人聊?
嫌人悶?你殘廢定啞?自己唔揾下話題?
你可以話你大把選擇,唔洗紓尊降貴揾話題,我都駁你唔到,市場現況係咁
但咁就唔好嫌人悶,因為悶既傾計氣氛你有份做成

香港地既男人唔該爭氣啲,練好啲把口之餘,亦都唔好做壞市場
對方高高在上,唔該拿拿聲走,唔好真係比對方有個感覺自己好有市場咁又或者食硬你咁
成日話啲女越來越西之前,要反思下自己有冇份做成依個現況
唔係吊高嚟賣,只係無諗過賣俾你啫

海量傻閪仔
講真市面上有好多男女對話術既書同課程,但我覺得比百兩金精通左又點,係whatsapp世界,你就算傾得幾有技巧,對方對你無興趣都係hea覆
所以正確既方法應該係抄左牌之後,係whatsapp到傾幾句之後提議約出黎,肯出已經贏咗一半,男女對話術既技巧係出到黎面對面先有用,係短訊係無撚用的
因為香港班狗公太垃圾
乜撚狗屎垃圾都捧到女神咁
d女唔串就假
咁你係咪講緊廢話? 一開始條女唔想傾落去 唔代表傾唔到落去個喎 唔通大家有興趣先傾到落去? 擺明係條仔嘅問題 即使係靚仔又點 份人咁撚無聊 好多人一開始罪人都係對方冇興趣㗎啦 係喺話題之中令到對方感興趣 係咪你閱讀理解有問題?
溝*
咁樣叫起晒鋼你份人都幾玻璃心
好弱.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞