連登仔溝女

1001 回覆
14807 Like 68 Dislike
毒L真係唔好學人講黃色笑話啦好fail呀
有37個毒L負皮咗
佢地呢d會自詡好男人
鬼叫你班港女鐘意洋腸唔鐘意made in hk嘅優質港男呀!
無興趣hea覆有乜問題 ?欣宜搵你 你hea覆都ok架
理得你正常定唔正常 你係李嘉誠 我都可以照hea覆 已讀不回 你啲字放到咁大做乜放到咁大唔代表你啱 其實成件事好合理
晚安
你個main point就係叫啲仔唔好圍住d女轉?
你似樓主講緊既人
仙氣果part呢
所以話港女大部分都冇乜內涵
平時響連登對女仔好多標簽偏見都算
對住啲女仔就唔好講出黎啦

我都試過同個男仔出街
原本都有想發展 見多幾次之後怪怪地頂唔順

重燃的話 你就要主動多點啦 你地有時叫太君子
唔好縱到啲女女皇公主咁係啱喎
正常對答都hea鳩你咪即刻next囉
仲嘥時間?
反而我單身時遇得多係港豬既男仔喎
根本無內涵傾唔到落去
好彩而家男朋友都係興趣相近,咩都會傾包括時事
其實 care 嘅係會有,但都要睇讀咩學校。
港大啲女真係唔係點 care,中大,ust,city 就唔同
不過我覺得呢心態大忌
其實識女仔呢d野都係你情我願。呢件太膚淺唔岩咪下一件

但我覺得絕大部分人,都係鐘意輕鬆野。你講d太複雜的野係死硬。除非你真係包裝得好好。
你講下愛回家琴晚果集,呀金城安做過乜,d女可能重開心
即係千萬唔好咩天文地理乜都掟出來。
但例如,陰謀論呀,UFO呀,呢d聽落幾有趣,完全唔駛咩邏輯思維的野就可以講下
有....
唔易見到姐
有時真係好唏噓,我做野果度,連推床果d姐姐,有時都有正義的心,都會屌下d黑警。但我有d好高學歷的fd,一係就乜都唔理,一係就做埋藍絲
呢d男人真係早走早著
以為個個港女真係咁迷戀外國人
老實講同聲同氣 本來就好有優勢
但自己睇唔起自己在先真係唔要得
lm
唔睇cctvb但都覺得你講得好岩
兩個人唔熟時
一開頭唔會好odd咁問人有無聽過康德架麻
除非咁岩話題到,發現大家都有興趣咪傾下囉

個女仔對你有好感之後
你高談闊論啲咩佢都會好投入咁聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞