進擊的巨人 134 (英文)

1001 回覆
28 Like 5 Dislike

咁佢係南北調轉
日本都會照係東方嘅
唔係好接受得到paradise係馬達加斯加
但係大好撚多... 剩係牆入面已經係日本幾倍面積
左邊係 combine of 122 and 123

第二條其實我都唔肯定
我估佢意思係已知始祖可以用不同視覺望野,而Eren既視覺係高過進擊好多,多數係用緊鳥視覺,即始祖的能力
呢幾張真係幾唔錯,但係未有艾倫同埋仲未有PV2
應該暫時都唔會有艾倫睇架啦,長髮造型一出即刻劇撚哂透
都估度嘅,但係好想知mappa畫成點,兵長呢個比番少少信心我
但感覺上................
無艾倫做惡魔
條粉葛就會話牆內王係惡魔
牆內點都要打
每日起身都好期待有pv2
無艾倫咪馬萊三人組成功左 唔洗開英雄會吹雞叫全世界幫手
由第一話開始咪打緊
有無諗過如果啲角色唔係變巨人而係變咸蛋超人
Plague Inc.
我記得之前巨人啲pv嘅發佈時間都係下晏4-5點
所以要期望都留返下晏
痴撚線 我宜家先知原來個地圖係地球黎
paradise都大到咁
姐係馬萊都大到癲
上網有人計算係中國8倍大
9估
122開頭嗰個童話故事係講個女仔不斷幫人然後得到愛
尤米爾一路以為只要聽話,不停幫人做嘢就會得到認同,但係都係俾其他人老屈佢放走隻豬
艾族奴隸主懲罰尤米爾係丟佢出森林然後同佢講「你自由了」,結果尤米爾差啲冇命
可能咁樣令到佢以為自由=危險,係到臨死前發覺就算自己為奴隸主做咗幾多都係無用所以心淡,喺呢一刻先開始有反抗嘅心,即係進擊嘅特性
但係因為尤米爾以前俾所謂「自由」傷害過所以唔敢踏出第一步/驚一旦無咗服從既對象就會好似之前森林嗰段經歷咁,直至2000年後聽到艾倫認同佢嘅意志先決定反抗
唔明
點解有9+1巨人?第十個係邊個?
咩叫做主體?主體有咩特別?艾連就算係始祖巨人,咁對個故事有咩影響?始祖巨人有咩特別?
點解無緣無故講伊雷娜?同上文有關聯?
睇完篇文得舊雲
有冇人解釋下?
可能十有完全 完滿既意思
9個巨人代表工具 就係缺乏自由意志 所以就推論第10個就係ymir 既意志

Ps 我都唔知自己講乜
睇唔明可以算數等作者解話
佢都係推論only唔一定岩既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞