進擊的巨人 134 (英文)

1001 回覆
28 Like 5 Dislike
上一話團長一個人去打嗰堆巨人死嗰度,隨左熱血,重夾雜左少少悲傷同適懷;好似睇住自己中意個角色終於退場而唔開心,又為佢能夠見返啲死左既隊友而開心,但一個人衝去堆巨人度又好熱血
一集有咁長就好
阿撚第一次變巨人係被無垢食落肚唔甘心引發潛在巨人之力
已經好識攻擊巨人係完全冇任何失控既情況
識用格鬥技外 好精準咁對住無垢巨人後頸踩兩腳消滅佢地
最尾用盡氣力大家先發覺佢係阿撚(漫畫7-9話)

之後被人懷疑係巨人奸細 第二次再變身擋榴彈
見司令 同意協同作戰用巨人塞洞口
點知一變失控>攻擊三笠

當然係咪伏筆就唔知啦

從你嘅回覆睇到你嘅閱歷

上面好L年輕
agger
人類係唔見棺材唔流眼淚+唔會從歷史吸取教訓
牆教咪就係145代王建立
用咪洗人民腦
用黎灌輸贖罪思想

馬萊口音個伏筆
我估之後用黎印證艾/馬可以和平相處

艾倫哭呢個唔洗講
到結局就知答案
動/漫想同步完
動12月播 當24集
半年差唔多
即係漫畫仲有6集左右
開口埋口就話呢套野已經變成左膠班人好撚中二
今集馬萊軍人俾地鳴嚇到開始懺悔嗰度一啲都唔左膠啊,好現實
如果作者安排佢哋係俾個釋出善意既阿明說服完先識得咁諗既,咁呢套嘢就真係變左膠
醒起之前光頭司令同艾倫講過人類喺面對共同敵人既時候先會團結
艾倫話覺得呢啲說話好無聊
咁算唔算代表唔會係老馬修走向
會唔會有機會12集停一季再繼續?
sor 打錯,佢明什麼係自由。只有 Ymir 同 Eren 先明。

佢哋睇晒過去現在,依然選擇呢條路,但係比足夠自由 主角團做選擇,呢個先叫自由。
唔明點解仲有人話係左膠結局。

諫山 老師 連 蕃薯妹,眼鏡妹 都會派盒飯,點解大家會覺得 會係BBQ 結局?

仲有對於自由,只有 Ymir 同 Eren 先明。

佢哋係睇晒過去現在,依然選擇呢條路。

但係比足夠自由 主角團 做選擇,呢個先叫自由。
Eren?還是 Historia 個B?
會變一拳超人
拖延戰術
萊納好大機會咁做,然後被巨人踩扁

車巨應該爆先,發現無用。

然後左膠明 試圖攬炒但係都阻止唔到地鳴。

千鈞一髮之際,有翼的女巨會飛過來
冇衝突喎,唔通要真身俾佢地殺先叫真正自由咩?
就算艾倫匿埋左,佢都係冇控制任何人
班左膠依然係自己選擇打定唔打
唔會左膠BBQ結局。Eren 已經殺了無數生命,無可能BBQ到
又無好多劇透,但係又有效果
一定唔係,Eren 由始至終都希望 104班殘餘能夠好好生存落去。如果要大開殺戒,飛機無可能埋身
應該會出外傳
重點,呢個係 Ymir 同 Eren 俾既 “自由” 之一。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞