進擊的巨人 134 (英文)

1001 回覆
28 Like 5 Dislike
但掟石唔覺好危
佢唔係石群打擊範圍避左架機 係咁幸運架機係碎石群冇中招 冇撐冇避
等於當時團長帶隊沖 僥倖倖存兩波石嘅兵仔
覆緊話佢個ymir控制艾倫嘅假說喎

控左艾倫點解唔控埋104期
如果ymir剝奪艾倫自由無視佢意願 點解又要遵照個傀儡嘅意願比自由個傀儡啲fd
冇*擋冇避
長命百歲 每多一個多13年
好撚憎個傻閪明
當正自己救世主咁
下集係時候死多幾個人
Ymir有嘅自我意識咪奴隸時代嘅奴隸常識同奴隸思想
佢個年代你想一個奴隸出身嘅人有幾radical嘅思維
最後一話+劇場版同一日就正, 賺多d, 唔好畫衰最重要
進巨喺日本唔係好少人睇啫咩 劇場版會賺到錢?
屌 成套巨人係戲院播實好正
老實講我有d位都係要睇返動畫先明
黑白太難睇
點會少人睇
錯啦 萊納係唔會死
認真問
之前有一批馬萊空軍突擊柏島
比吉克滅左
再之後
世界聯軍 海軍前幾集係馬萊海域比巨人滅左

今集所有馬萊飛船滅哂
但其他國家空軍去左邊
唔係話其他國家軍事技術高過馬萊?
定今集依到其實已經係全部世界聯軍
in創哥we trust
Eren 要消滅104班大把機會,只要佢離開島前毀滅 部飛機✈️就得。
佢當然唔想殺 但立場唔容許唔交戰 交戰得就有覺悟互有死傷
咁嘅aoe一堆散石扔過去 飛機黎架 撞隻雀都危啦 何況砲彈級扔石 唔中完全係機率問題 啲石經過哂上下左右

冇話佢有心消滅佢地 但佢地郁得手 而掟左石呢下 就表明左會照殺
自己13年,8x13=104,Eren食埋其他6個可以有+多78年
話晒係團長,係會有小小中二咁
應該當係世界聯軍,你見到有個畫面係 類似日本建築,幾十萬甚至過百萬巨人,係咁踩,而且係全世界一起踩,應該係兵分n路,全球踩,唔係向死一個方向
結局係唔俾整做劇場版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞