進擊的巨人 134 (英文)

1001 回覆
28 Like 5 Dislike
其實145代王,可能跟Ymir 約好。唔想地鳴,Ymir 條件係外面人唔可以搞 島。
戴巴只選擇講對佢有利部分。你點知佢講了 全部事實?
建議由90期開始重睇
應該出外傳
應指巨人展時有播那一段
媽媽跳崖時,最後良心發現,想個B 生存,所以後面的人幫一把,這就是母愛,生命的意義,延續後代的基本立場。
Eren 有心?無心?放水
你真係唔識既喔
Ymir一路係聽指令做野喎咩同145代王約好
新顎巨戰鬥經驗太嫩,無可能參與最後戰鬥,只會送頭,反而 喝了他部份脊髓液 既有翼女巨機會比較高。
有無可能 係 Ymir 一直唔控制佢,等進擊以為自己有 “自由”?
點解咁講
你真係覺得Ymir 完全無自我意志?是她不能?不想?還是不懂什麼是 “自由”?
獸巨+ 萊納 第四季開頭果一款 叫空降巨人,而家大家討論既係有翼的會識飛既。
in 創哥 we trust
有機會,甚至最後大戰出劇場版
我都想
馬萊口音伏筆,就係場內人 根本全部原本由場外而來,就係咁,不宜過度解讀。
師兄 見過世面。
由歷史去睇佢真係唔知咩係自由
因為王放左佢走但又派人去追殺佢
搞到佢覺得自己不是個好東西
先選擇返王度
可以話係「奴性」
其實145代王,可能跟Ymir 約好。唔想地鳴,Ymir 條件係外面人唔可以搞 島。
Ymir一路係聽指令做野喎咩同145代王約好
你真係覺得Ymir 完全無自我意志?是她不能?不想?還是不懂什麼是 “自由”?
由歷史去睇佢真係唔知咩係自由

因為王放左佢走但又派人去追殺佢
搞到佢覺得自不是個好東西
先選擇返王度
可以話係「奴性」

打錯字

講緊牆內王會唔會反擊 佢果次咪講左根本唔會

理得係咪全部 班軍佬出兵唔出兵 最大考慮係會唔會有始祖之力反擊咋嘛
創哥畫左嘅仲未夠討論?
希望動畫啲文戲會做得好
比起啲動作場面,我覺得第4季最緊要都係啲文戲
表達得好同唔好真係差好遠

第100話 唔知日文原文係咩
睇過個版本係譯牆內王點都唔會使用巨人之力

第99話 清清楚楚講出口

係呢次演說澄清原先留係始祖之力留係牆內王根本就安全 間接認左自己一族放任左馬雷 係佢地同馬雷伏左全世界 不過又氹佢地就算唔再係牆內王手上 而家仲有得打 唔理佢就會終有日有地鳴

而呢條軍佬臨死前終於知原本唔會有地鳴 係仇恨帕島宣戰進攻嘅惡果

睇番99同100啦 戴巴就算講嘅全部係大話 個大話都係灌輸佢地牆內王係好人 盜始祖之力嘅艾倫係惡魔
叫人重睇果個先要重睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞