[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
期街MINO
佢line 算多...
十二個人, 都有廿秒以上
組合嚟講算係咁
希望嚟緊正專可以見到佢自作曲
想快啲到聽日...
星期六有MOBB live
不過會話最正都係清涼活力
睇到係咁姨母笑,同埋其實消化得好過尋找自我個三步曲
呢幾日做乜推po推咁快
因為多花生

佢地會話係Hater造假而唔係自己團造假
上個post已經係咁答我
佢地d答案基本上有公式
MAMA出左提名名單
https://mama.mwave.me/en/nominees
上個post已經答左 h榜間公司出埋聲明證實twice清白
仲有呢篇野好似支那人放上韓網咁 怪怪地 twice有個位既韓文變左兩次두번 韓國人唔會咁寫 通常係트와이스或트와
點解今次又唔做假嘅
搞到個數跌咗
係咪因為驚再俾人篤穿所以收手
呢d文章真係好無聊
都係為左嗌交而嗌交
邊一團都好 都有人質疑d數據
澄清左又話假 唔澄清又話默認
人地唔回應又嘈
回應左又話人識講人地唔識講自己
唔信既人點講都係唔信
信既人點講都係信
拗黎都哂鳩氣
上個po又話唔想睇嗌交
呢頭又係到撩交嗌
要話真係回購 點都應該係h>g先可以講啦 無記錯有團試過h>g但都無人出聲質疑銷量 同埋h榜上次已經講咗佢地有時候要多啲時間去verify啲銷量 所以delay 之後再一次update 又或者銷售商遲咗上報銷量比h榜又得 一有大單就話人銷量造假真係好on9

Copy番我上個post講嘅嘢先
趁機會推介下SF9嘅Good Guy、예뻐지지 마、O sole mio同埋MAMMA MIA呢幾首主打曲都好好聽
其實佢哋好多其他啲主打曲同埋收錄曲都好聽
只不過本人私心呢幾首主打曲
收錄曲可以聽下My story, My song 同埋Echo💙

https://youtu.be/n8zQysKciao
上年10週年已經講結婚
班支那人唔止話jyp啲團銷量造假 仲有seventeen/ateez/nct 等等啦 佢地話人回購理由嚟嚟去去都係話爆大單無人認同埋中輸低所以銷量無可能咁高
連登仔成日話反共,憎支那
轉個頭就不停咁po支那微博野,做武漢加油fans
三大jyp yg sm = 推po神器
請夏入唔到dance performance solo
因為冇主打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞