[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
其實理論上嚟講,係因為紅同每次cb都有錢賺,所以公司先至會係咁推佢哋cb,而且有新歌就可以再開新演唱會再賺多啲。

至於yg方面,佢哋對自己啲團既cb安排太奇特,睇唔透。
結果咪就係twice一個一個就病到參與唔到cb
其實好多idol病住都要comeback係你唔知姐
咁twice連扮冇事撐住cb都做唔到咁都冇計嘅
對應BP成員
Winter = Jisoo
Karina = Jennie
Ningning = Rose
Giselle = Lisa
Beautiful stranger正啊好懷念
勁似殭屍...
對應左D乜
JinSoul?
隊中既角色同定位
仲有on air
好撚柒...
四大新男團計樣來講
真係bh=yg>jyp>>>>>sm
明明sm以往係賣樣 依家男女團都sell柒
周子瑜係咪瘦左
對脾好似無咁恐怖
單純為咗JYP既美國夢
清識波
睇完佢跳舞嘅實力同表現力,即刻順眼哂,覺得真係似似哋真珠,
仲見啲cm子話佢笑得好好睇,原來佢當初自我介紹又真係無講錯到
https://youtu.be/5Qo7oiiem00
有d似細哨,不過細哨好波d

見到啲fans話佢似呢隻卡通人物
係sell膠,一個二個鬥膠咁款
D造型要襯幾耐姐 咪又係著晒名牌上身
之前bp抖成年你估真係準備緊咩
大部份時間都係做下kol 等運到咋
係等teddy作曲
歌一定大把 只不過唔岩老楊既心水
佢最近有去做普拉提同減肥 令隻腳瘦d
佢本身高 一瘦可能就比較明顯
不過唔算過瘦 好多女團隻腳仲瘦得多
ONF sukhumvit swimming mr removed都一定要聽好得人驚
Stay tonight同play隻舞都正到癡線好可惜
我覺得唔多唔少都因為個名改得衰再加公司垃圾策劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞