[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
Lm臉紅的思春期會唔會出歌
【news1獨家】[TREASURE或將參加Mnet《2020 MAMA》,成為YG藝人時隔5年後的出演]30日,根據獨家取材報道,Mnet方表示,就將在12月6日舉辦的《2020 MAMA》出演名單,與YG高層負責人進行了幾次會談。作為在今年出道的新人中表現出最明顯成長趨勢的YG新男團TREASURE,到目前為止都有很大的可能性出演《2020 MAMA》,也或將成為YG所屬藝人時隔5年後再次登上MAMA舞台。
我想MCND攞男新人獎
I CAN'T STOP ME - Nayeon(feat.Jihyo)
其實定延都ok但永遠都唔多part
mino同bobby都有首runaway
又幾有心機
佢都有份管理㗎
證明JYP 真係三大最高質 list出嚟啲野小事到
一有支那人即刻cheap哂
佢有份但有咩事都唔關佢事 但係做得算好
衰野就唔關佢事
有無人講下點解一個團入面有兩個酒駕
仲可以係咁清流JYP公司入面生存到 唔洗退團退圈
JYP好好人
@米兔的韓流生活

【Nate】SM前練習生的追加爆料文+)之前的爆料內容
*爆料了練習生之間存在的霸凌現象(ps.文中提到有人甚至因此丟掉性命),以及公司的不作為。

1-2.最新上傳的爆料文內容
3.前練習生之前上傳的另外一則爆料文
4-7.之前第一次上傳的爆料文
8.Katalk認證內容
9.Katalk認證內容2 ​​​​

衰嘢:識唔識分JYP同JYPE啊
好嘢:JYP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞