[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
以前神話出哂名蒲得好勁
一代團依然好多都唔活躍
我唔會踩一捧一囉
gidle都差唔多啦 後面虎東已經做到頹左 係度話佢地執手鏈執左成個環節
唔記得打字
當年未識 nct 睇呢張真係有驚艷
雖然之後睇有時覺得佢塊面好短
但離柒都仲有好遠距離喎
同埋講新一代團靚仔竟然唔提The Boyz,
仲有SF9金輝映,呢個個樣唔女人喇啩
學話齋捧自己嗰隊,都唔使踩哂其他人嘅。
咁多人入行做偶像,靚仔靚女實大把,
後生過嘅都大把,人係會老係會殘架
Gfriend蒙眼呢part應該唔少人討論
其他part就睇完先知
Sor 打漏字 kpop史上最靚仔既日本成員 講kpop啲靚仔 我數都數唔哂
Eric有米又高又靚仔
點解可以劇透新歌
禁錯負皮 ...

2pm 真係太正, 成團有男人味, 歌真心唔錯,演唱會既時又識搞氣氛。佢地D綜藝節目又好睇(wild bunny、偶像軍團、2pm show, 2pm wild beat 都好好睇)

幾時先見到成團一齊come back 呀
江湖傳聞
想見神話只要夜晚去狎鷗亭就見到
Eric,Andy係夜店同人鬥跳舞跳b-boy
前進係藝能界出咗名千杯不醉
有人仲醉到係街痾尿見到fans一邊痾一邊say hi
煙酒唔介意比人知,拍節目照話去食煙,上音放前一日飲酒宿住醉上舞台,fanmeet飲住酒做
正正就係咁玩得所以綜藝感好強,好搞笑
btw而家過四十,啲成員都開始戒煙酒少聚會
幾年前kcon japan首hands up超有氣氛
concert一定要唱live先有feel(反觀衣家團團都唔開
好撚勁
有冇神話成員跳breakdance 既片,想睇
@鳳凰天使TSKS

10月31日週六晚綜藝收視率(全國)
KBS《#不朽的名曲#》1部、2部:5.8%、9.2%(+0.2、-1.1)
MBC《#全知干預視角#》1部、2部:6.0%、6.1%(+1.1、+1.2)
MBC《#白father:不要停止料理#》1部、2部:3.4%、5.1%(+0.1、-0.2)
SBS《#叢林的法則#》:1部、2部:5.2%、7.6%(+0.3、+0.0)
JTBC《#認識的哥哥#》:3.7%(+0.6)
tvN《#驚人的星期六#》:2.8%(-0.5)
tvN《#on&off#》:1.9%(+0.1)
@韓國me2day

【體育京鄉】[TWICE定延,暫停活動後近況公開]1日,孔升延通過個人SNS上傳了定延近況的視頻。公開的視頻中,定延穿著羽絨服,戴著眼鏡和生日蛋糕形狀的帽子,慶祝自己的25歲生日並許下願望。孔升延也配文到“我們忙內生日快樂,要幸福呀”。

期待左合作live好耐 4個跳舞都好勁
呢個黑人本身唔差 但完全同kpop格格不入
黑人其實化唔化到韓妝?
嘩,CLS,神話全團都bboy黎...依加先知
以前SM出品果然
講靚仔竟然冇見到講車銀優
真心 雖然我唔係鍾意呢type嘅樣
但佢真係幾靚仔
不過而家新生代團好似都比較流行所謂「漫撕顏」然後睇落好似都差唔多樣咁
聽聞真人好仙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞