[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
重點: exo-l 角度 你搞到我地pcy oppa 就係死罪
pcy oppa 唔會係渣男
原罪係女方
好想知阿 d私生去哂邊阿
平時唔係好多野爆架咩
又唔好覺話抄 呢種concept我諗類似阿凡達?
但最尾話自己bp fans… 有d倒火水
依家睇返,第一個公佈果條女係最正果個
又話Got7會戰BTS既?
JYP驚啊?
係人都驚啦一次cb可以攞足兩個月一位,宜家邊個撞邊個死
Momoland 11月17

@米兔的韓流生活

【體育東亞】[劉憲華將於11月回歸,驚喜預告照公開]30日,據媒體報導,劉憲華於29日通過個人SNS公開了多張照片,並預告了將於11月回歸的消息。在公開的照片,他以充滿秋季氣息的模樣展示了獨一無二的領袖風範,完美消化了濃濃的感性氛圍。另外,他曾在一次採訪中表示將於11月發行新專輯。
@韓國me2day

【xportsnews】[宋旻浩明日《音中》帶來回歸初舞台,與iKON BOBBY時隔四年共同出擊]YG娛樂表示,WINNER宋旻浩將出演明天下午播出的MBC《show! 音樂中心》帶來正規二輯主打曲《Run away》回歸初舞台,並與iKON的BOBBY一同帶來收錄曲《Ok man》舞台,該曲是可以展現宋旻浩和BOBBY久違默契度的歌曲
@ 韓國me2day

【starnews】NCT將以包括NCT 127、NCT DREAM、WayV、新成員成燦、SHOTARO的23人完整體形式出席11月25日舉行的「2020 Asia Artist Awards(AAA)」頒獎典禮,將以獨一無二的舞台給全世界粉絲們帶來無限驚喜!
發覺jyp好鐘意果排hit邊個就同人合作將自己話題增加。
bbh twitter係咪出咗個po話「邊位熟人」?

補隔離po圖
bbh: 你邊位呀?企開啲啦
連bbh都出黎 pcy死咗去邊
可能仲未拆掂數
SM想撈埋YG 個market, 又吸毒又剩
兩件事黎
一個食女一個俾人屈
俾人屈嗰個可以澄清
但係食女嗰個唔可以
近年同佢合作全部成績麻麻
When we disco 音源好掂喎
Diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞