[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
@哎一股清流

【theqoo】MAMA2020男子新人組合獎候選人與今年成績

頒獎標準:音源、銷量、投票、評委
(男子新人組合無法Gaon中找到音源成績,可參考YouTube的MV點擊率) ​​​​

@韓國me2day

【newsen】[TREASURE明年一月發表首張正規專輯,團綜第二季將拍攝]YG娛樂通過粉絲公告表示:"TREASURE第三張單曲專輯《THE FIRST STEP STEP: CHAPTER THREE》將在今年年末之前進行最長的宣傳活動,多樣的音樂節目和頒獎儀式在年底舉行,因此第一張正規專輯將於明年1月發布,因繁忙準備發表新曲而暫時停頓的團綜《TREASURE MAP》第二季也計劃在發布第一張正規專輯的同時重新開始,希望大家多多關注和喜愛。”
Wonder girls原來關佢事?記得當年首歌爆紅 但後尾少女時代上位
好痴線wo “她們” , 即係唔止一個la果隊野,真係唔係好野咁都出到道無天理。 同埋之前班rookies 至少有3個因為佢地走左佢地先出到道,好撚攻心,真係要爆多d,唔好以為自己做d衰野無人知。
加油,武漢!
冇支那人都係咁
應該就係la,本身都好多黑材料,心地都唔好得去邊,所以做呢d野一d都唔出奇
又係佢哋
究竟洗白irene容易啲定推新女團易啲
啲練習生細細個就咁真實去體驗人間醜惡如果冇做練習生做個普普通通嘅學生應該開心少少
咁睇黎離開左既都算執番身彩
例如 唔比twice休息 chur到死
TXT - 5時53分的天空下發現了你和我
https://www.youtube.com/watch?v=Vd9QkWsd5p4
個人身為粉線最中2 呢首haha
B.A.P 啲歌以前真係成日聽
不如試下唔好quote 圖呀
Power,One Shot正
Twice 呢幾次cb個樣好攰咁,明明都係20頭,就開始殘殘地。 jyp係用到佢地盡,而家師妹團itzy 都係。再遲d niziu 接twice 捧應該班女又係chur爆。
SM新女團其實係唔係行惡女concept
平時任何一團有咁多野俾人爆
一早就要寫親筆信道歉+退出娛樂圈
今次SM除左一開始就搵律師話會提告
之後就好似當無事發生咁
有咩人會追得落一隊咁既野
佢哋12-13年嗰幾隻碟,全部歌都好好聽
行GTA路線
無所謂啦,反正jyp都唔係咩好人黎
其實點解要咁反jyp
佢係嚴格d啫,但好多野都好為自己artist 著想喎

重談WONDER GIRL,朴軫永再遭網民鬧爆
https://lihkg.com/thread/1831069/page/1?post=2
Wonder girls原來關佢事?記得當年首歌爆紅 但後尾少女時代上位

點會唔關,tell me so hot nobody 個陣hit到爆,跟住將佢地掉去美國巡迴,佢地個陣仲好細個,宣美最後頂唔順先退團
個陣就咁岩少時gee爆起開始上位,然後gee hoot全部都大紅
wg之後返韓國再出歌啲fans都走哂
Itzy一樣 明明lia跟得好吃力 都照樣要排啲難同複雜既舞比佢 就係為咗sell舞難呢個形象
所以唔明點解會話jyp好 為錢chur佢地chur到盡
呢隊咁嘅垃圾人又醜心地又惡毒sm幾時再衝出嚟話告人嚟塞住悠悠眾口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞