[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
00打後我都不行了
原來有唔少路人聽VICTON, 好滾動
佢地非主打慢歌仲正
White Night, Farewell, Timeline, Light, Your Smile and You

另外仲有少人講既ONEWE
Parting, End of Spring, Regulus

【pann熱議】再次爆出回購嫌疑的jyp twice
俉月哀 好聽
Stray Kids宣傳真係唔太得
除左神menu好搞野完我都無印象呢兩年出左咩歌
頭先聽番"連傻瓜都知道"b side抒情都正
混到失哂真咁你都認到係雞仔聲 勁
佢哋成日cb,以為宣傳都ok
come得成咩
可能係GD X TY
今次冇ONCE出黎講兩句?
上個post嗰兩條友又可以嘈返幾個post
證明人地唔係空口懷疑
onewe parting一定要用耳機聽埋1thek channel個vocals only live版本 左純音樂右純vocal超正
本身去coachella都係四個去
我係yg就打散solo搵左錢先再算
真心 佢可唔可以solo
覺得係treasure埋沒左佢
你個名
你自己出黎回應咪得囉 你代言人黎嫁嘛
Lm
咁容易 我改左個名做習近平啦白痴仔
改名做習近平又關你上面段野咩事呀
白痴仔 9唔搭8
https://youtu.be/uiZVPk1UcVI
又唔好咁講...
Treasure Vocal 唔差嘅...
其實我覺得入團可能佢自己都想 佢性格好似比較癡人鐘意熱鬧
只希望今次CB可以唱多啲啦 再唔係rap都得 佢rap都好得下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞