[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
但佢啲黑歷史唔ok呢
朴燦烈單野無乜後勁 錄音又無 食女idol list又無 討厭的成員又無 花生友表示失望
史無前例會有團未出道就已經全部成員都有黑料
豬到咁都係SM出到道.....
除咗已走rookie無其他女啦咩
仲以為收埋咩貨色
日本人?
但leader可能係Karina姐
真係無諗到SM為咗World Domination,唔係訓練到啲人扮凱婷,而係直頭搵班壞過凱婷嘅人去Girl Crush
Winter好似未有
真,仲以為會有幾驚為天人,走嗰幾個先出唔到道
成隊aespa都好似支那網紅/直播主組女團咁
同朴槿惠收皮前yg比人狙擊咁
而家到sm係咁比人狙擊
文在寅係咪好唔掂呀
咁寧願下年加幾件靚嘅花瓶入去
唔係下化 aespa confirm 左得4個?好唔掂喎撈味濃到....

個樣都唔ok
路人到唔路人
你唔好講呀~之前見有啲網紅主播仲靚過佢哋4件
stayc/fromis_9是但搵個都屌打aespa 4個加埋
仲有三個AI未公佈 佢哋live嗰陣咁係咪會投射啲AI members一齊唱歌跳舞🤔
生日出teaser

AESPA's 4th Member (Info)
Stage Name: GISELLE
Name: Aeri Uchinaga
Birthday: 10/30/2000 (Today 🥳)
Nationality: Korean-Japanese
Training Period: 1 Year
生日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞