[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
我唔知你又係唔知
咁緊係屌7個公司ICON架啦😂😂🤣🤣
好懷疑導狗俾jyp傷害過 依家日日怨婦咁報復
我完全唔介意你咁諗❤
琴晚睇到好surprise
karina 個樣有啲似具荷拉
教識徒弟仲有師父
完全唔明班高層諗咩 SM rookies走咗嗰啲屌打阿西八幾條街 放喺其他團都做到ace 出道個勢分分鐘勁過Itzy 放走咗班ace 搵幾個練咗兩個月嘅奇行種仲記得以前睇produce 101 啲練習生練得兩個月就話要出道比人屌到傻 點知依家
thumbnail淨係見到排牙嚇撚死
下淨係睇依幾張NCT overall好樣過中間兩隊 係嗰幾個支那仔柒咗啲 enhypen 同下面嗰隊連門面都搵唔到
以為係萬聖節special
點解background 咁中国嘅
真~

Btw中間嗰隊聽都未聽過唔知邊個來
BH嘅E團都唔係個個都靚仔⋯打和
三隊overall都ok

相反sm.........
下淨係睇依幾張NCT overall好樣過中間兩隊 係嗰幾個支那仔柒咗啲 enhypen 同下面嗰隊連門面都搵唔到
真~

Btw中間嗰隊聽都未聽過唔知邊個來 其實上面3隊冇名我都唔知邊個來
txt
enhypen(未出道)
treasure
NCT全部油頭粉面
可能各花入各眼啦 覺得上三隊自然好多
Google 搵左下d門面 想問係咪呢幾個
如果係咁nct點睇都好膠喎
但樣同星味來講 唔知係咪太細個 同二代男團完全無得比

BLM
落地獄啦
TXT除咗隊長冇定位,所以冇門面
講真yg 個日本成員真係算kpop史上最靚仔
star star star真係好正
一開頭講野個度
素顏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞