[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
f(x) goodbye summer 同D.O.合唱嘅
Amber solo專改咗做英文版同Eric nam合唱叫I just wanna
個人鐘意英文版多啲!!
結果咪就係twice一個一個就病到參與唔到cb
公司有錢搵咪係咁推佢地出去 我有時都寧願佢地準備多d 先cb

yg多jyp好多資源 支那公司有股份同naver都有股份 同埋識marketing好多 就算沒回歸曝光率都唔低 黑紅都係紅 bp一出已經拎到大牌子sponsor twice出道記得仲要去大學禮堂唱歌跳舞 窮到爆 不過bp要返支那做節目 但支那人氣的確幫佢地唔少
Nct嗰架仔又係勁快出道 好似練得半個月
即係公司唔夠人啦
完蛋了
其實好多idol病住都要comeback係你唔知姐
次次都CB少咁個 真係得TWICE得到
佢原本就有跳舞底
睇佢fancam真係跳得好好
No Air真係好好聽
韓國啲化妝師係唔係唔識化黑人
好似無化妝咁,個樣殘到
有冇人講下Kingdom 追緊TheBoyz
但佢真係好撚醜樣
咁twice連扮冇事撐住cb都做咁都冇計嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞