[KPOP] K-pop 2020討論區(29)

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
其實Treasure官方門面係Haruto

你搵個個係叫Asahi 不過成員同fans都公認佢係門面line一員
醫生幾好手勢,越整越靚
個日子仔叫asahi?
NCT全部油頭粉面
可能各花入各眼啦 覺得上三隊自然好多
Google 搵左下d門面 想問係咪呢幾個
如果係咁nct點睇都好膠喎
但樣同星味來講 唔知係咪太細個 同二代男團完全無得比

又未到好差嘅,但會覺得有少少失SM水準,望嚟望去都好似冇乜特色咁,我都唔知點解
抵日本仔咁受歡迎,上到stage個樣係合格又有辨識度
講真yg 個日本成員真係算kpop史上最靚仔
個日本仔叫asahi?
睇哂I land
我覺得比較靚仔係前花滑運動員 前提黑髮
樣還好的有heesung
樣正正常常係梁正元 同jake
sunoo 一開始我都覺得唔好睇 但耐看
剩下兩位一位係面形太差 另一位根本唔係sell樣
enhypen門面係呢位
Top其實好靚仔 都係kpop數一數二五官好睇 上面點解會有人話bigbang柒 係大成柒姐
早2星期仲好腫
@韓流

在今天汽車演唱會上令人無語的事件…[傻眼]
(cr theqoo) ​​​​

Over 咗⋯Kpop 點數都係佢喇⋯

咩髮型都handle 到
好靚女
雖然咁只會攪到之後唔敢比觀眾睇show,但係都體諒嘅
Top靚仔啲
top係男味,希大係靚仔(美少年feel)
個人覺得殷志源(冇黑眼圈ver)最正
二代真係基本上一團數到一個
三代開始都唔係點噏得出邊個係門面喇
好多都膠到爆
殷志源全盛時期會係果種老少男女都覺得既型男
澤演先正
Eric呢…

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞