Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
我反而覺得s20系列一開始定價太高
蘋果人想轉會
試過攞人地部a60睇YouTube,發現 full screen 並唔係full screen 側邊兩條黑邊買大mon 係想睇片
好似好多機都有呢個問題(包括apple)但係我部6s又無事,想問下Samsung 機係唔係全部無得YouTube full screen ?
應該唔會cut住
顯示 > 全螢幕應用程式 > Youtube
你搵到條同個mon比例一樣嘅片咪可以full screen
唔知喎
但係而家大陸京東方都好似整到打窿mon
睇片係咪全螢幕取決於條片本身嘅比例係咪同部機個螢幕比例一樣
建議你去舗頭試吓啲demo機
三星應該唔會仆街到cut吧
用samsung 唔好用a咩咩 會後悔 直接上s啦依家都好平睇youtube 緊係用vanced
A系有3.5mm
Samsung影相又贏
已經用緊jpg
以前果d都ok,係最近呢d相唔得
發現iphone用家討論好多傻仔
我上Amazon訂咗Reddit最多positive review嘅amfilm
我都係岩岩由apple 轉note 20 ultra 睇netflix full screen 但睇nowtv hbo 唔係 建議你試一試demo 機 我覺得有機會視乎個apps 支唔支援 但以前用iphone睇 個m字額永遠阻住晒 睇twitch 連 永遠顯示唔岩比例
傳聞京東方偷咗samsung技術
所以之後samsung嬲到將啲廠搬去越南
s20同fe大家點揀?
睇pricehk見s20先5280,扣埋bud+ $500,都係貴fe 3百幾
啲顏色好似s20+n20+s20fe既合體
點解Samsung咁鍾情呢隻紫
如果條片係16:9 21:9, 你個MON 唔係一樣比例, 就會有黑邊, 一係就睇少左內容

比例唔一樣要全個MON 都用黎睇片係冇意思.
隻泥水灰真係唔掂, 唔要黑色都唔會想要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞