Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
我部s20 反而係隻手有少少手汗,先會秒速指紋解鎖

去到冷氣地方,冇手汗,手指掃mon好滑個陣,就有d難認指紋

想知大家部機係唔係同我一樣?
我同你感覺近似, 但講到尾都係s9果種光學式指紋制好好多, 屏下設計真係垃圾黎
想問下samsung 機過資料去新samsung 機,可唔可以好似iphone 咁兩部機放埋一齊就過到,同埋啲data 係咁exactly 一樣咁copy 去新機?
想問下買左部n20u送個個buds+
上去mk維修個到攞洗唔洗print佢張email出黎架?
amazon tab s7 又減多50美金
我就係s10+轉n10+ 建議直上n10+ mon同電都好啲

n10+個相機好少少 順暢少少 支筆談唔上必要但有好過冇 仲有個mon視覺上靚過s10+好多

去大鋪問下應該仲有 不過就貴啲要6千幾
不如上網買二手機 都係5千左右
冇 note 10+ 8h 2-3%
用smart switch wireless都過到 啲app wallpaper 聯絡人 大部分 setting 都過到 但唔好期望同iphone一樣過得咁足 啲app都要自己login返 鬧鐘又要set返咁...
Samsung pay 八達通嗰啲呢?
Samsung pay 八達通嗰啲呢?
上面冇quote 自膠
smart octopus 好似係要用Samsung account back up 轉去第2部機

btw 之前用過smart switch過apps, 唔知係咪唔相容,一開lihkg apps就hang機
之後del晒所有apps, 慢慢起playstore down就冇事
我隻手可能多手汗
用fold2解成日都叫我擦拭指紋鍵 手要乾乾地先解到 裝埋機套幾乎完全用唔到指紋
大部份時間s20u就秒解 但有時手太乾就難解啲
入samsung pay八達通有個備份
備份完轉機login開返就得
豐澤網店有3樣野送
mastercard簽帳減多100添
我都睇緊FE....但係諗緊好唔好等佢出多一代會減價先再買
到佢出新一代
你就唔會睇得上眼舊一代
http://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/217085/1/1/137287/
與英國超跑品牌合作 Galaxy Z Fold2 推限量特別版
用咗兩個月,終於收到隻buds live
S20+有咩防摔殻推介
我仲用緊S7, 咁你就知我根本冇咩所謂
無壞應該唔駛換
我S8+都係有D壞先換FE
其實S8+仲好夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞