Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
S20+ 同N20 大家會點揀?
價錢兩者差唔多,S20+可以插咭,又有12GB ram感覺好過N20
Magisk hide,暫時未遇過用唔到,可能我用平台少
N20U>S20+>N20
想問問巴打知唔知 邊到出 S20FE 有最多優惠 ?
呢個價買note20=戇鳩
緊係s20+啦

s20有
120hz / 2k
玻璃背
細啲嘅前鏡頭

n20以上全部都冇仲要賣成7千蚊搵笨7
都好,原來偏黃/綠係正常

但睇得太耐 lcd舊機
唔係好睇得慣s20 顯示既白色
已經喺rgb setting 較到無咁綠
最多長時間睇字 人手開 減藍光/dark mode
s20+ 無線充電板係咪最好去大舖買原廠個隻?
妳認錯人?
我唔係用s20喎
有冇巴打有買 Galaxy watch 3?
想問可唔可以駁隻buds live 開youtube music播歌?
但係冇咗Samsung pay
又用唔到銀行apps
三叔皮唔得,銀行apps有方法
有冇人用緊fold2覺得個指紋廢過S10+ S20U好多?
成日叫人擦拭指紋鍵 又成日認唔到
反而S20U個屏幕指紋易認好多
有冇咩竅門可以易認到指紋?
其實真係好佩服root完都夠瞻用銀行app嘅人嘅膽量
root完又唔會易hack左
其實可能會,裝果啲第三方不知明軟件分分鐘有後門
咁就係用家問題啦
你啱,root完真係要好小心睇權限,如果唔係隨時GG,不過咁麻煩又驚又唔係方便好多寧願唔搞咁多。
用緊s10+但發覺自己想要支筆
Note 20系列太貴
如果換note 10會唔會好on9
而家都唔知邊到有note 10
仲要有得trade機
note10 lite
Note 10 lite 用鳩cpu
超級太降級會心理唔平衡
s20u 未用過唔知
但一定好過s10
我反而無問題 除左隻手有d濕
sensor 大
但係超廣角係 fixed focus
我比較建議用 2x 嚟影
我想問依家Android仲有冇待機食電問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞