Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
補充返
S8+換FE既升級感好大
3年半可以差咁遠
超聲波係要濕濕哋先好解鎖
有120hz display已經正到hi hi
係冇咗2k Mon 可惜啲

smt出好抵
粒galaxy buds登記完要等幾耐先到
佢寫先到先得所以有啲驚拎唔到
想問下,八達通綁咗 三星pay 之後,實體卡係咪會變成廢卡㗎?
咁係咪要去退返按金?定係會冇咗按金?
用緊note8,諗住換z fold 2。
主要打機。
想知z fold 2有無game booster?
有無咩function note8有,z fold 2會冇咗?
我S9換S20, Ram由4gb變12gb, 後鏡由單鏡變四鏡.
s8同s9兩代機都好悶
我S8+ 6+128
其實仲夠用, 但壞壞地先要換
S20 我覺得唔太值
buds plus既話,我登記完 ,等左半個月,就有得拎
但其實用落仲係幾順, 係開apps速度比較慢.
其實我一直覺得s8/9上下邊好過依家穿窿/M額
最緊要清楚自己有咩追求, 我自己就對S20好滿意
實體卡轉移去手機 就真係變廢卡
金額應該都會transfer到,詳情自己睇官網
有無人收到八達通個五百蚊
咁耐都未收到
其實係, S9上下邊框已經算係幾窄(敗北反而係左右2邊太曲), 無必要為咗食埋個邊而開窿, 亦都唔值得因為咁而放棄虹膜解鎖.
我都未收到500蚊八達通
好似上個月頭 收到email
雖然佢話11月30號之前,但早d比啦救命
去live chat/Facebook inbox屌
不過我睇完三星pay 官網,都冇提到按金嘅……
我對buds live用咗兩個月
miles leung啲keyboard
buds live 6百都好似蟹蟹地
plus仔應該得返4百左右
carousell上面勁多大貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞