Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
watch3 整體用感點?我睇佢轉下咁樣似全境封鎖特工錶
仲想買S20+
應該唔理照買定等下年好
本身用咩機?
上網問官網換電要幾錢佢要我上維修中心先報價有冇人知s10上維修中心換電要幾多錢?
本身部機壞左
用緊後備機only
梗係依家換啦,又平啲
蝕咗三個月時間又貴成千蚊
除非你同我一樣好care 2K
保養期內免費,之前過保note9,換咗300幾
有冇ching用緊20ultra
影近野係咪完全唔得? 又focus唔到又濛?
部古董S8有更新
唔知有無fix 114DNS
比iPhone 12 162克毒到
好 揀S21
TJ1尾 再加句其他問題修正 都幾大機會
Sorry ching,答你唔到
利申:其實……我冇galaxy watch㗎
Samsung Galaxy 集中討論區 (103) 網傳提早至1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入
https://lih.kg/2278890
個手感真係幾正,其實如果三叔旗艦細機唔好閹太多跟住用膠背咪幾好,真係要閹咪出fe\lite,個個都將旗艦機搞到咁重唔知為乜 又唔係耐用到唔洗殼
為堆料,堆就重
對呢家三星一部機3個size有輕有重揀覺得好滿意

望香港唔好又收埋256呢d基本容量去推ultra
膠背旗艦就不了 反而s20個size個mon可以直接1080
慳下電算 聽講s21會咁做
保養唔包電
問過,自然損耗全部包架,電池都得啊
galaxy wearable
話舊電“唔知點解”突然倒水去得快

其實FE有更新未

㩒極都冇更新 touch issue仲未解決
ching 用fe?
ching 用fe? 請問用smart octopus 有無問題?
我部機用smart octopus 成日拍唔到無反應。
但用八達通app check 另一張實卡八達通反應就好快,唔知咩問題
今日先買 即刻出問題 sorry答你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞