Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
mini 5同 s7玩同一個GAME
差勁遠, MINI 5好似水洗左一層咁既色
MINI 5, 得佢個OS入面D 色靚, EG 設定/桌面

BTW S7 4998真係抵既(分24期)
我預用3-4年先再換, 好似S2咁
當然可以再上 8+256/直接S7+, 但我覺得S7+太大部了
s10+個新update 食電咗…
我部S7 好似(應該)無綠屏, 我10月先買既
銅色? 好似新出既
我估三星FIX好左, 似FW問題多

其實部機做左孝子機
文書就答你唔到了
孝子機當然鍵盤都無買啦

支筆我撚左一陣, 係好用既, 問題係要買筆頭替換而三星又無送
以我S2既經驗, 平板既更新都唔會太多/密,
但都會升到2-3個an. ver

建議去大鋪試下先再做決定
當你去左試, 你就唔會諗S6 LITE呢D 孝子機都嫌LAG既奇怪產品
114呢D
我真係成屋都三星.....答你唔到
s6 lite唔記得
但之前碌過tab a系列嗰啲確實真係lag

筆頭可以替換即係佢會損耗得好快
頭先啱啱search過好似都唔知邊度有得買
s7係咪無左7折換keyboard
有呀
S6 lite我有幾次衝動諗過買
但一拎上手試
就咁睇已經又淡色又粒粒
一掃mon仲要lag

新嗰啲S pen爛頭好似要上CS搞
咁應該幾百蚊走唔甩
唯有就住用
anyway thx 巴打
究竟粒9611要用到幾時
最近係HKTVMALL 買左部N20U, 但開機發現有死點, 出過去SAMSUNG 門市問, 答我要經返HKTV 換貨有冇巴打有相關經驗, 好怕換完又有問題
預計

12月s20推one ui 3 android 11
1月發佈s21
2月香港賣街
為平mon而揀fe嘅可以等下
有出新firmware咩?
水機?
9611仲係A73+ MALI G72 MP3, 好撚廢.

但之前美亞唔駛兩千就買倒.
仲要連埋支筆, 平過IPAD 好多.
冇喎,慳電咗好多,平均每個鐘用少咗1%
有冇試吓撕咗mon貼睇睇呀,可能係mon貼入面有塵啫
叫你阿媽去現場試機好喎 ultra好大部

可能你阿媽鍾意s20+ a71呢啲手感呢
收到風S21有平mon?
傳聞得返ultra有曲mon
係就好, 終於唔洗諗轉會

啱啱睇多次,唔係架今日係hktvmall 叫左換貨了,等覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞