Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
note10+收到更新,有無人升咗
我都記得好似去到下個月21號到
突然間cut短
做到今日仲要今日完成埋trade up 即係叫人唔好買
係咪只計登記tradeup 日,收機通常一星期wo
應該個網一直俾你登記嘅話就有呢個優惠
啱啱禁都仲有
不過得番今日
我見佢文字表達係於10月31日前完成trade up 手續以領取優惠
升咗兩日喇 fix qq
呢度睇吓最近收到咩通知 有冇啲咩app你冇印象但又有通知 可能係啲鬼app
前日係兇澤有個Staff check 完部舊機可以trade in 800....但當時未backup, 所以隔2日先再落去買...
點知今日第二個staff話部機只可以trade in 100....
結果去咗第二間買FE.....
最尾trade到幾錢?
仲有其實可以照trade 好似3日定5日內backup完再拎返去 可以trade返原本個價
想知係咩機
$800變$100真係好誇張
可以5日內畀返部機佢
早幾日先買完 舊機重用緊
上amazon訂amfilm
C9 PRO......
前2日嗰staff 話嗰MON冇問題, 可以800.....
今日嗰staff話有老化只肯TRADE 100.....
有冇用mylink app
點樣即日trade up阿,唔洗 backup咩
依家仲有10個鐘俾你做backup

本身用緊C9 Pro
呢排心思思有d想換機 (因為舊電有d退化,同埋間唔中會自己restart)
原本想換 S20+ / S20FE
但 S20FE 個mon好似又有d問題未fix
S20+ 又出左差唔多一年
諗緊應該等 S21 定係出部 S20+ 用住先
好糾結
如果本身部機未壞 我會等s21
你又有道理
想問下依加有冇消息 S21 大約會幾時出?
最快到要2月頭 先正式發售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞