Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
我換咗但未到手, 多謝CHING提點, 仲以為無得換
有冇人試過手機貼膜(先達Moshi)?
想知耐用性同保護性如何? 會唔會好易甩?
最後決定都係去細鋪買算廢事煩
想問下Note20 Ultra係咪有方法整到1440p 96hz?
120hz好正但係濛
超過60hz都只係限開1080
宜家adaptive 120hz 食唔食電?
未試清楚,早幾日先買
120hz好smooth,但係睇youtube好濛
衰過部s9+
S10e細電細機855有無線充電,A90大電855,a80全屏730,a71大電730
你地會點簡
20FE
呢三個candidate係點嚟?
佢哋跌價跌得好勁,全部3000有找
今天,爆料人 Jon Prosser 在推特透露,三星 Galaxy S21 系列包含三星 Galaxy S21、Galaxy S21+ 和 Galaxy S21 Ultra 三款,它將於 1月14日 發布,1月29日 上市發售。

Jon Prosser 透露,三星 Galaxy S21 系列提供黑色、白色、灰色、銀色、紫色和粉色等多種配色。

唔知真定假
對s21無咩期待 根本只係汁手尾之作,搞好番舊年hm1 exynos990 假45w 就算,最多加個wacom層
比較期待佢對下面兩部嘅刀法,會唔會好似今年咁瀨屎
我仲未買,始終S20+ 個色同外形唔多吸引
幫自己推下先
s6 lite簡直電子垃圾
你買ipad8+ apple pencil好過啦
如果真係要An tab就俾多少少$4600細鋪買Tab S7 6+128
an tab唯一理由就係oled同個喇叭 得tab s7+值得入手 ,其他機型都被完爆。 tab s7塊lcd又唔係好,ram又少,不了啦
不過等apple出miniled a14x ipad pro之後就再無理由再買an tab
買平價ipad一定後悔 個mon色水差到仲要加8舊買apple pencil一代 叉電設計弱智又易壞
但同價位嚟講iPad 8一定好過S6 Lite
Tab S7+個OLeD真係好撚正
我睇片用佢多過iPad Pro

依家細鋪買Tab S7+ $6500其實唔算貴
塊mon同粒U都值回票價
但係iPad gen8塊mon好似有air gap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞