Samsung Galaxy 集中討論區 (102) 優秀但送中 千祈唔好用3星 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
Qualcomm 出 Big little果陣(s810)
炒哂車,係三叔用exynos先無事
今年出5nm s875可能未必完美
要睇三叔搏唔搏s875
屎忽痕想換S20+
發現啲色都幾核突
同埋有冇人用過Samsung trade up
個價會唔會壓到好低
原來係咁
S20+ 外型無旗艦FEEL, 同A51 一樣膠, 鏡頭又7, 唔會有人睇到就知***機皇, 如S10+ 就型囉~

比我就買水貨, S10LITE 班好多,

用S855
好靚
已經用緊S10+
A51 隻綠色太正
香港成日入唔齊色
認同S10顏色同外型比較靚, 但S21都已經嚟緊, 依加仲拎成4千蚊去買1部個芒只有60hz嘅過氣旗艦機, 我就唔會咁傻豬喇
用過120hz之後完全唔想翻轉頭用60hz機
想問下咁多位ching會唔會開同步?
s8重好順
你講android 個個?
有開
我買完S20+藍色 極度後悔
膠到不得了希望21會靚仔D
淺藍?
S20+隻天藍色仲靚過12pro隻所謂太平洋藍
我唔出S20其中一個原因就係因為無天藍色
S8 S9 到用緊S10+都係全裸, 個人覺得佢個MON絕對算耐花(趺就普通,我都爆過幾獲), 同期換過下罪大XPERIA 5 同 ZENFONE 三幾日就幾條深花, 有比較下覺得SAMSUNG都會花, 但個程度上輕好多做得唔差
n10+終於有更新
samsung
可以平買s10plus過渡,等出前鏡頭隱藏先再換
2年前買S9 lag到不行了
即轉S10 用到依家都好滿意
所以依家成日用Device care清下野
S10 8gb ram應該頂到一排
S20都係12gb ram

S21 16ram 到時差8gb就唔同講法
S21 16 確定左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞