【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(5)

1001 回覆
187 Like 2 Dislike
live
虎軀一震

黑貓有睇過黃易

老虎都係貓科
點解冇3P

艾因加納呢

暫時忘記佢先,而家要救返聖女
live

一齊 live
點解冇3P

艾因加納呢

下次要補返佢嘅甜
咁短 唔夠甜喎
「是……是天神的旨意?」迦蘭公主半信半疑地回望問道。

「沒錯,這些白蛇的靈氣就是最好的證明吧?妳娘親應該有講過儀式大概的內容?」

迦蘭公主面紅起來,尷尬地點頭,「所以勇者大人就是神使嗎?」

「哈哈,正是如此。」

「這樣的話,就請勇者大人你……溫柔一點……」迦蘭公主害羞地又望回前方,並將自己的一切交給蘇梓我。

「嘿嘿。」蘇梓我用手指確認了公主下面的濕潤,便忍不住從後面對準公主插入──

「噢噢噢!」緊繃的感覺,一陣快感湧到蘇梓我腦袋,他就捉住公主的纖腰猛地抽插,發出「啪啪」聲響。

同一時間,迦蘭公主浮在水面被蘇梓我頂到深處,加上白蛇又變本加厲地咬著公主的乳頭,更讓公主有一種升天的感覺。

「天神啊!我願意一輩子讚美你,請你保佑我的部落得以長久繁榮──啊!」

突然靈魂出竅一般,就在最高潮的一刻蘇梓我虎軀一震,把精力全部灌到公主體內,然後漫長的夜晚才是剛剛開始。

岩岩開始你就完
公主本身淫底
點解冇3P

艾因加納呢

下次要補返佢嘅甜

一定有機會再見
咁短 唔夠甜喎

少少甜有益身心

岩岩開始你就完

公主怕羞嘛
公主本身淫底

唔係
只係公主虔誠
點解冇3P

艾因加納呢

下次要補返佢嘅甜

一定有機會再見

做埋後宮
有問題,以前歷代公主都係同條蛇交配,生左個女大個左又係同條蛇交配,咁咪即係亂倫?

定係我理解錯左
有問題,以前歷代公主都係同條蛇交配,生左個女大個左又係同條蛇交配,咁咪即係亂倫?

定係我理解錯左

你無理解錯,係亂倫
就好似希臘神話既阿波羅同赫斯提亞都係兄妹,即係利隆禮同利雅言咁
留名

定係我理解錯左

你無理解錯,係亂倫
就好似希臘神話既阿波羅同赫斯提亞都係兄妹,即係利隆禮同利雅言咁

幾時燒隆禮春袋
lm
蘇哥三兩下手勢就完事都好唔掂吓喎

定係我理解錯左

你無理解錯,係亂倫

幾時燒隆禮春袋

黎緊呢章就去 BBQ spring pocket
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞