【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(5)

1001 回覆
187 Like 2 Dislike
你的靈魂是寄宿在下半身嗎?
出黎學人做架兩?

個戰神廢架?

唔俾蘇哥勁架

等我用靈魂同小娜娜溝通下
感謝各位斷文幫推,我盡量會記得大家
我就
想睇精彩打鬥多啲

又打了
海格力斯既十二試煉?
娜瑪又收埋啲野係裙底
相當可疑
海格力斯既十二試煉?

蘇哥將會成為英雄
娜瑪又收埋啲野係裙底
相當可疑

絕對領域黎

講咗我句台詞
娜瑪又收埋啲野係裙底
相當可疑

絕對領域黎

百寶袋#

講咗我句台詞

係都我先
娜瑪又收埋啲野係裙底
相當可疑

絕對領域黎

百寶袋#

百寶咩
啲人名好難分好難記
啲人名好難分好難記

嗰十二個神暫時都係逐個出場,盡量避免講返之前無咁易亂
娜瑪又收埋啲野係裙底
相當可疑

絕對領域黎

百寶袋#

百寶咩

百寶西
係唔係腳踭位就係弱點個條傻仔
黑貓可唔可以整張類似人物關係圖嘅野

自己一直用excel記低d人物,印象中已經開到A_ column,至少三,四十個登場人物
或者係時候諗下點整理

幾時加埋我入去

加朕入去啦

俾你地入去做蘇哥後宮

始皇係黎教佢管後宮的
君姐見夏思思衣衫不整 想報警果章
已經肯定角色肉身未滿16,中二

即使你補返佢地讀中五都兜唔到

如果作文加句天使/惡魔就無事嘅,咁啲似細路但實際夠歲嘅相都唔會被list埋入兒童色情啦
你文筆係ok嘅,故事idea唔錯,亦做好多資料搜集, 但就引曬好多思想中二而且有潛在孌童辟嘅人 ,佢地好可能已經被/將會被人track,所以作者功德無量

利申 未來人 法律撚,但唔清楚將來啲法例會唔會好似立法會宣誓單野咁 有過去追溯
蘇哥可唔可以對海妖好啲。個傻女好撚慘
這次輪到蘇梓我截斷對方的話,不止掛線還索性把電話關了。畢竟這種對話也不是第一次,自從去年她任教自己班的的時候已經煩過不停。

不對,嚴格來說小時候孔穎君已經如此囉唆。只是蘇梓我萬萬想不到,她去年從教育學院畢業後第一份工作就是自己學校的教師,更是當時中學四年級的班主任。反正新學年的班主任依然是她,或者正是這個原因蘇梓我才抗拒上學吧,縱使朝早倒是換了校服在街上流連。

樓上咁興奮覆post做咩
睇清楚未?冇18都有17啦
這次輪到蘇梓我截斷對方的話,不止掛線還索性把電話關了。畢竟這種對話也不是第一次,自從去年她任教自己班的的時候已經煩過不停。

不對,嚴格來說小時候孔穎君已經如此囉唆。只是蘇梓我萬萬想不到,她去年從教育學院畢業後第一份工作就是自己學校的教師,更是當時中學四年級的班主任。反正新學年的班主任依然是她,或者正是這個原因蘇梓我才抗拒上學吧,縱使朝早倒是換了校服在街上流連。

樓上咁興奮覆post做咩
睇清楚未?冇18都有17啦

ok我柒囉 多謝你咁辛苦copy俾我
好啦我認衰仔
利申 無孌童
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞