朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
呢條柒頭英文都未撚識睇你學乜野人講睇唔到
fact check就係 FB Twitter公然block人, 各大所謂主流報紙刻意低調唔報/忽視單嘢, 連個造勢大會都提都唔提

盲信權威(有權既)自認權威又情緒私怨上腦, 你呢D先先係藍屍思維囉
咁民煮擋駁到邊一條指控呀 又老屈俄羅斯老唔老土D呀 好悶呀出過第二招喇
言論自由包唔包括玩fake news conspiracy theories 玩帶風?

Fox News 都算
篇野仲要出自New York Post

你連乜鳩係藍屍思維都未撚分清就收皮啦
侵粉好撚慘
淨係認可個幾個媒體
其他唔岩聽當哂係左媒

打完飛機成地精就想屌人地打飛機話係fake news

你連完整proof都未撚有學乜撚野人笑佢地屌篇文係fake
阿朱佢之前講有罪證, 今次真係有, 證明佢係有找數之人

我信佢有證據渣係手, 就係等敗登團隊否認又乜又七果陣再踢爆佢
這乃為牙膏之真義
[極重要]2020年so far最重要嘅一條tweet,見字入黎retweet
https://lih.kg/2247329
阿朱佢係將紐約市從最罪惡的美國城市變成今日咁

如果你睇返以前D片, 好似話教父, 你會發現以前紐約係好差好黑暗, 係佢90年代好好整治下, 先變成今日咁樣, 佢簡直係紐約之父
兒登仔嘅standard 原來係要人出來澄清

唔通侵campaign spin 乜柒佢就要出來澄清乜柒咩

又要spin人食藥又要spin人戴耳機

知唔知乜柒係burden of proof?

侵粉d 水平真係
你有票?
真係好心佢地唔好乜都話人trump 粉,又話人剩係識標籤人左膠,好煩好似啲街市阿嬸,平心靜氣唔得既,兩野就起鋼咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞