朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
當我一見到您都戇鳩
就明白點解個 post 多左咁多頁
又出黎引戰

明明人地都唔敢否認,仲話個 meeting 可能係 off calender 佢又無視
真係費鳩事回佢
唔敢否認
侵粉真係好撚搞笑

侵campaign spin 撚左咁多野出來係咪要樣樣都出來否認?
又戴耳機又痴呆又食藥辯論
你估呢到係支那呀?
鳩up完2句你proof都未撚俾足學憑乜柒叫人出來否認
玩咁撚多fake news 咪好唔得閒

侵粉仲叫人證明自己清白
你估美國係支那呀?
因為他擔心自己的生命安全,於是他將內容做了4份副本分發給他的朋友,然後才將原始的物理硬盤交給FBI

好緊張,好似拍緊戲咁隨時每個人都要死。
特朗普贏緊喎
取消拜登資格啦,隨時選舉前拉埋

川普高招, 等你民主黨奵算做假選舉啦
唔撚岩聽你飛過來美國打柒我囉
反正票我就寄撚埋

兒登仔真係要同支那狗隻一齊俾人reality check下先得

鳩up 2 句帶個風就叫人出來否認
侵粉真係好撚幼稚
屌你收皮啦咁撚鍾意奶共登咪死去香討搵藍絲圍威喂囉
明知拜登奶共都撐,你不如申請加入共產黨啦垃圾
點解你老母生得你咁犯賤係要入嚟畀人屌
侵粉spin撚左咁耐都證明唔撚到點樣反侵=奶共

屌你收皮啦咁撚鍾意奶侵你咪繼續留係兒登圍威喂囉
明知侵奶共奶撚左咁多年都撐,屌你老母讚撚左支那咁撚多次你盲撚柒左呀?屌你老母反送中個年唔做野臨選舉先來做下show你就當佢反共你不如申請加入共產黨啦垃撚圾
點解你老母生得你咁犯賤係要入嚟畀人屌
你呢d 垃圾真係咪撚諗移民喇
冇西方國家歡迎你呢班日鳩日攞fake news conspiracy theories twitter YouTube 打J嘅藍屍狗呀
係, 我都好尊重佢

佢地以前傳統共和黨好得多, 佢地果班人, 只係為左政治利益先係度, 相反阿朱唔會因為阿侵個身份同態度而否定左佢, 態度務實好多

其實我對John McCain都係好失望.....佢應該放低個偏見, 企阿侵果面, 結果依家人都死埋....
拜登都唔奶共咁馬英九都唔奶啦
我宜家咪係連登囉你盲撚咗??
侵做總統咁耐就針中共咁耐,反而係拜登臨選舉先出嚟扮反共喎做乜兜圍話自己偶像呀
屌後面咁大段野都抄我你悶唔悶啲
明知連登最撚反拜登都要入嚟畀人屌你話你係咪犯賤
我移民去邊關你個柒頭咩事呀九唔搭八
喂你咗鍾意畀人屌不如搵埋你老母一齊做雞算啦起碼有錢收
明知佢五毛但都忍唔住屌下佢
咪當返工無聊搵個沙包舒解下
如果退選,CCP 想幫忙搞D郵寄選票都無用
Libertards triggered
容易受傷的左膠
睇見你地發晒茅爆晒粗屌人真心爽

拜登奶共咁侵都奶到雪雪聲啦
我宜家就係叫你繼續留係連登囉你盲撚咗??
侵做總統咁耐就奶撚左雜種3年半,反而係臨選舉先出嚟扮反共喎做乜兜圍話自己偶像呀
屌咁大段野真係廢撚到駁都唔洗駁改幾隻字就可以apply返落你呢d 撚屌到你廢唔廢d 呀中學雞
就係明知連登最撚奶侵就係要入嚟屌柒你班傻鳩你話你地個屎忽闊撚哂係咪好爽
你移民去邊真係唔撚關我事因爲你呢類柒頭真係去到邊黑人憎到邊
喂你咁鍾意畀人屌不如搵埋你老母一齊做雞算啦起碼有錢收
又係你條北角潛水狗
俾人fact check到有心理陰影唔撚敢駁我要搵兒登仔互含
咁撚慘星期六日都要返工
讀好d 書先出來扮四條啦柒頭
FBI 叫著個處理兒童性侵案個頂級律師接手調查呢單野...,不言而喻啦
https://twitter.com/zerohedge/status/1317222399671177217?s=20
班拜登sure win 五毛真係 hang 晒機,未有上頭指示唔知點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞