朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
唔否認=承認? 部份連登仔d邏輯真係
你知唔知朱利亞尼乜水
大公文匯呢啲垃圾報紙拎得出好似今次咁具體既證據先算啦
拎大公文匯黎比較,真係要捉你同你老母去驗智商
你又點知一定係fake news?
你又唔係知真相,就已經盲反左trump先
人地市民有投票權架柒頭
係囉咁都未查咁twitter同Facebook點解可以話人fake news然後ban左佢
等你講大話再拆穿你
未fact check就話人fake news conspiracy theories
你同屌蘋果係毒果班藍屍有咩分別姐
仲屌人藍屍思維
用下你個屎腦反省下先出黎柒啦
Anyway 睇死你只可以死撐多10日
之後你就會做縮番入你老母個屄到
facebook 同 twitter直接ban news係有問題,但唔代表朱利安尼對拜登嘅指控係100%可信

不過連登班撐侵癲狗已經癲哂咁亂吠
流浮山刀手即將發佈范冰冰片
快啲啦
睇你個名知你極右
其實呢到成班人笑緊你條岸鳩仔死雞撐飯蓋
內容你駁唔到,唯有質疑份報紙公信力
真係同屌蘋果係毒果班弱智藍屍冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞