朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
點會呀 班民主狗 一定定閪都推
喂你賺五毛都賺得專業少少呀
下下都照搬我啲字你同部打印機有分別
做五毛狗都算仲要做隻跟尾五毛狗
侵又點樣奶共呀用貿易戰奶?
拜登又點反共呀用口水反共?
自己一個point都畀唔到句句抄人仲話人中學雞
係咪自己老母做雞太孤獨想搵人陪佢呀最多我得閒就去屌下你老母當經濟援助你啦契仔
衝入嚟畀成班人屌仲話好爽你話你係咪仲賤過做雞
畀我就真係講唔出啦陰功
共匪滲透得太西利
醫生都要返星期六日啦戇鳩仔
邊個話你知返星期六日就係讀唔成書
井底之蛙自曝其短
DOJ
即刻起雞皮
呢啲都係哎口號,愛募捐,唔做實事的假民主人士。連登仔睇清D, 反送中,呢幫假民運為港人做左麼野?
副總統候選人無得頂總統候選人個位。呢啲係選舉規定。
哎口號
呢幫
左麼野

食屎啦支那大陸蝗

字蝨無毛,食屎啦
仲退選?入去坐啦
講到咁大,但10日前先公佈會唔會遲左d?
假設件事係真,佢退選姐係默認係真,後果重嚴重。

反而牽涉嘅人&拜登可能覺得無退路,會用盡所有合法/”唔太合法” 嘅方法去贏。
其實無話唔可以退選,就當拜登呢個星期突然走左,民主黨會開個緊急大會去提名另一個總統候選人,順理成章會推副總統上來。
硬你老母盤 邊鳩個寫
已經過佐總統參選人報名時間,無得選了
其實點解唔直接而家放出?直接收佢皮
可以退選。但全國所有州的法定總統參選報名日期都已截止,所以無人可再報名參選總統。參選副總統的人,不能不報名就頂位參選總統。
喂你駁唔撚到就想屈毛都屈得專業少少呀
廢撚到成段copy返就apply到落侵粉班撚屌身上你廢唔廢d呀柒頭
駁唔撚到都算仲要做隻垃圾屈毛狗
登又點樣奶共呀反送中個年邊個開口撐香港人先呀?
侵去撚左邊呀又話唔插手又話對雜種有信心你條撚屌去撚左邊?
自己一個point都冇就畀人插撚到屎忽都闊哂仲係到大大聲狗吠
係咪自己老母做雞太孤獨想搵人陪佢呀最多我得閒就去屌下你老母當經濟援助你啦契仔
衝入嚟畀我屌之餘成班兒登仔互含仲以為自己好撚醒你話你係咪仲賤過做雞
畀我就真係講唔出啦陰功
做雞都要返星期六日

兒登仔真係以為自己係侵
冇料扮四條真係以為人地好似你自己咁on9會睇唔出
要"體面"退選好容易

話佢中左肺炎咪得 麗麗gogogo
話時話, 台灣係叫硬盤定硬碟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞